“Μεγάλη φαγωμάρα” στο MEGA – ανάρτηση ΔΟΛ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς γ

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του καναλιού θα υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή της μισθοδοσίας, η πλευρά του ΔΟΛ με ανάρτηση στο in.gr επιτίθεται στο Δημήτρη Μάρη, επικεφαλής της 24Media, ο οποίος εκδήλωσε χθες επίσημα την πρόθεση του να συμμετέχει στο νέο επενδυτικό-διοικητικό σχήμα του Mega.

Η ανάρτηση του ΔΟΛ κάνει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον επιχειρηματία αναφέροντας τον ως «στοιχηματζή». Οπως φαίνεται η πλευρά Ψυχάρη δεν είναι διατεθειμένη ακόμη να παραδώσει τα όπλα και δεν συναινεί στη λύση Φιλιππόπουλου που έχει τη διακριτική στήριξη της πλευράς Βαρδινογιάννη, ενώ η πλευρά Μπόμπολα δεν έχει ακόμη δείξει τις προθέσεις της.

Διαβάστε το σχόλιο με τίτλο: «Σχόλιο σχετικά με τις πρωτοβουλίες για το Mega»

Πηγές του Mega, αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες για την τύχη του καναλιού, έκαναν το εξής σχόλιο: «Είναι συγκινητική η προσπάθεια γνωστού «στοιχηματζή» χωρίς επιχειρηματικές επιτυχίες να σταθεί αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την εξυγίανση της «Τηλέτυπος ΑΕ». Αντ” αυτού, θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με το μέλλον των εταιρειών του στοιχηματικού κλάδου».

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 24Media έχει στην κατοχή της αθλητικά και ειδησεογραφικά sites και πέρυσι δημιούργησε και ένα στοιχηματικό αλλά σε συνεργασία με την πλευρά Μπόμπολα που κατέχει το 50% του συγκεκριμένου site.

Οπότε αν η πλευρά Ψυχάρη έχει πρόβλημα με τη στοιχηματική δραστηριότητα και την ταυτόχρονη ενασχόληση με το Mega θα έπρεπε να έχει από πέρυσι πρόβλημα με την πλευρά Μπόμπολα.

Θυμίζουμε ότι λόγω ακριβώς αυτής της συνεργασίας το Mega από πέρυσι δίνει συνεχώς σημαντική προβολή στις δραστηριότητες της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρείας μέσα από τα δελτία ειδήσεων με εκτενή ρεπορτάζ για τις χορηγικές και άλλες δράσεις της εταιρείας αυτής χωρίς ο ΔΟΛ να εγείρει κάποιο ζήτημα.

Πάντως να σημειώσουμε ότι διαχρονικά ο ΔΟΛ ήταν εναντίον της στοιχηματικής δραστηριότητας και έχει πολλές φορές προσωπικά ο Σταύρος Ψυχάρης καταδικάσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.

enimerosi24.gr