Μαρινάκης κατά Κασσελάκη για την Attica Bank: Την τελευταία φορά που ασχολήθηκε ο ΣYΡΙΖΑ με τις τράπεζες ήταν όταν έκλεισαν…

Επι των ημερών μας δεν θα ακούσετε το «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» απάντησε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτόμενος για το μπαράζ των ανακοινώσεων από τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με την Attica Bank.

Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε στο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας έτσι στην περίεργη σπουδή του κ. Κασσελάκη να καταγγείλει τη δημιουργία του 5ου τραπεζικού πυλώνα πριν καν ανακοινωθεί η συγχώνευση.

«Ήταν καιρός να βγει ο Βαρουφάκης που κρύβει μέσα του» είπε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος για την περίεργη σπουδή που έδειξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το μέλλον της τράπεζας Αττικής, «για μία συμφωνία που δεν έχει κλείσει και δεν έχει ανακοινωθεί και αυτό είναι άξιο αναφοράς», όπως παρατήρησε ο κ. Μαρινάκης.

«Την τελευταία φορά που ασχολήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες ήταν όταν τις έκλεισε και φόρτωσε αργότερα με 200 δισ. ευρώ τους Έλληνες» υπενθύμισε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν Attica Bank, ήταν ΣΥΡΙΖΑ Bank και τα χρέη των 80 εκατ. ευρώ που δημιουργήθηκαν προέρχονται από τους δικούς τους χειρισμούς»

Ποια είναι η πρόταση του κυρίου Κασσελάκη;

«Να μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης από αυτή την κυβέρνηση δεν θα ακουστεί το «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες ούτε θα υπάρξει αγωνία των καταθετών» είπε ο Παύλος Μαρινάκης διαβεβαιώνοντας πως η συμφωνία που θα ανακοινωθεί θα είναι προς το συμφέρον του δημοσίου, των καταθετών, του τραπεζικού συστήματος και θα γίνει με όρους διαφάνειας.

«Δεν καταλαβαίνω ποια είναι είναι η αντιπρόταση του κ. Κασσελάκη; Να «σκάσουν» δυο τράπεζες;» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάνοντας λόγο για «φθηνό λαϊκισμό».