Κούμπας: Πούλησε τη συμμετοχή του στο Metropolitan

Στα 6 εκατ. το deal για την πώληση του 15,96% της κλινικής Metropolitan από την Κούμπας Συμμετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που ελέγχει την αγοράστρια εταιρία Restitutionary Management Advice Limited είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Metropolitan, κ. Δημήτρης Σπυρίδης.
Η Κούμπας Συμμετοχών ανακοίνωσε ότι στις 10/02/2016, προέβη σε πώληση 443.165 μετοχών ήτοι ποσοστό 15,96% της εταιρείας “Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα” που ελέγχει την κλινική Metropolitan, στην εταιρεία Restitutionary Management Advice Limited έναντι τιμήματος 6.000.000 ευρώ.Το τίμημα της μεταβίβασης χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή μέρους των ληξιπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων.

Μετά την ανωτέρω μεταβίβαση η Κούμπας Συμμετοχών δεν συμμετέχει πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας “Περσεύς Υγειονομική Μέριμνα Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που ελέγχει την αγοράστρια εταιρία Restitutionary Management Advice Limited είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Metropolitan, κ. Δημήτρης Σπυρίδης και το τίμημα των 6 εκατ. ευρώ εισπράχθηκε από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς  για εξόφληση μέρους των δανειακών υποχρεώσεων της Κούμπας Συμμετοχών.