Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοτικό σύμβουλο στο Βόλο

Δεν δείχνει να ηρεμεί από τα “δράματα” το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου όπου συζητήθηκε η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, καθώς μετά τα κατά καιρούς ευτράπελα που έχουν λάβει χώρα, πλέον ήρθε και η εισβολή κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν με χτυπήματα στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και Περιφερειακό Σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα.

Οι επτά κουκουλοφόροι  όπως αναμεταδίδεται, τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ τον έριξαν κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν με κλωτσιές, πριν προλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να επέμβουν, όπως και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.

Τελικά, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και συνεχίστηκε αργότερα. Τυχερός μπορεί να αισθάνεται και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου.

Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.