Και η πρώην σύζυγος του ενόπλου που εισέβαλε στο UCLA βρέθηκε νεκρή

04.06.2016 03:28

Η νεκρή γυναίκα που βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Μινεσότα, λίγες ώρες μετά τη φονική εισβολή στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA, αποδείχθηκε ότι είναι η πρώην σύζυγος του δολοφόνου, Μαϊνάκ Σαρκάρ.

Πριν εκτελέσει τον πρώην καθηγητή του, Γουίλιαμ Σ. Κλαγκ, και πριν αυτοκτονήσει, ο Σαρκάρ είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγό του στο διαμέρισμά της στη Μινεσότα.

Ο δολοφόνος, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο έδινε στοιχεία ώστε να βρεθεί η νεκρή εν διαστάσει σύντροφός του, Άσλεϊ Χάστι.

Η Χάστι παντρεύτηκε τον Σαρκάρ στις 14 Ιουνίου του 2011, ωστόσο ο γάμος τους δεν προχώρησε και ένα χρόνο μετά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, χωρίς ωστόσο να εκδοθεί διαζύγιο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Ο δράστης είχε φροντίσει να συμπεριλάβει το όνομα της άτυχης στη «λίστα θανάτου» του, μαζί με εκείνο του Κλαγκ, καθώς και ενός ακόμα καθηγητή, ο οποίος γλίτωσε από τα πυρά του δολοφόνου.

Η γιαγιά της 31χρονης μιλώντας στην εφημερίδα Minneapolis Star-Tribune δήλωσε πως η εγγονή της δεν ταίριαζε με τον Σαρκάρ επισημαίνοντας πως «ο μόνος εχθρός που είχε ήταν εκείνος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο».

Ο Σαρκάρ, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από το UCLA το 2013 με διδακτορικό στη μηχανολογία, οδήγησε με το αυτοκίνητό του ως το σπίτι της γυναίκας στη Μινεσότα, την εκτέλεσε και έπειτα έφτασε μέχρι το Λος Άντζελες για να εκτελέσει με δύο ημιαυτόματα όπλα τον καθηγητή και στη συνέχεια έστρεψε ένα από αυτά στον εαυτό του.

Άνδρες της αμερικανικής αστυνομίας δήλωσαν πως το σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος καλούσε όποιον το φροντίσει τη γάτα του στο διαμέρισμά του, στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν την κατοικία του.

Τώρα, αναζητούν το αυτοκίνητό του με την ελπίδα να βρουν περισσότερα στοιχεία ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014