Η Ζωή έτοιμη για… αποκαλύψεις! Φτιάχνει τη δική της… μαύρη βίβλο! Ποιους αναμένεται να πάρει η μπάλα

Έτοιμη για όλα εμφανίζεται η Ζωή προκειμένου να απαντήσει στον… ανηλεή πόλεμο, που όπως πιστεύει δέχεται συντονισμένα από πολλές πλευρές και κυρίως από το Μαξίμου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί πως υπάρχει σχέδιο πολιτικής απαξίωσης της, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το Μέγαρο Μαξίμου και εκτελείται με επιδεξιότητα από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Και όπως αναφέρει, ετοιμάζει την απάντησή της με φακέλους-φωτιά για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και νέες αποκαλύψεις για σειρά περιστατικών που παραμένουν άγνωστα και συνέβησαν κατά την περίοδο που ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και καιρό, τόσο το πολιτικό όσο και το δικηγορικό της γραφείο έχουν μετατραπεί σε κέντρα… τεκμηρίωσης όλων των “ύποπτων” και περίεργων κυβερνητικών αποφάσεων που μπορεί να αποπνέουν ακόμη και οσμή σκανδάλου!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να έχει στην κατοχή της φακέλους με υποθέσεις-φωτιά! Μάλιστα, πρόσωπα από τον ευρύτερο κύκλο των υποστηρικτών της τονίζουν πως «κάποιοι πολύ σύντομα θα χάσουν τον ύπνο τους».

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, με την πρόσφατη απάντησή της στα όσα είχε πει ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή περί «συνολικής καταγραφής», άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι το επόμενο διάστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας σημαντικά στοιχεία από την προηγούμενη περίοδο, ίσως και μέσα από ένα βιβλίο ντοκουμέντο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση στον Νίκο Βούτση και τα όσα αποκάλυψε ήταν μόνο ένα μέρος των άγνωστων περιστατικών που έζησε ως μέλος της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Και σημειώνεται ότι το πιο σημαντικό περιεχόμενο από συζητήσεις της με τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς θα αποτυπωθεί προσεχώς και… εντύπως!

 

Ο “πόλεμος” με το Μαξίμου
Ο “πόλεμος” που έχει ανοίξει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την πρώην πρόεδρο της Βουλής είναι δεδομένος. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, στο Μαξίμου θεωρούν δεδομένο ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προσχωρήσει στη συγκρότηση νέου αντιμνημονιακού φορέα και φοβούνται πως η κίνησή της αυτή θα έχει τη στήριξη ισχυρών εκδοτικών συγκροτημάτων και καναλιών, τα οποία όπως θεωρούν, επεξεργάζονται σενάρια πτώσης της κυβέρνησης!

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού διαδίδουν ότι με τις ευλογίες βαρόνων των media επιχειρείται να στηθεί αντιμνημονιακό κόμμα που θα απορροφήσει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και πως το καταλληλότερο πρόσωπο για να ηγηθεί είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

πηγη: Usay.gr