Εσείς από βουλευτές έχετε γίνει βολευτές- Κόντρα on air του Άδωνι με αγρότη (ΒΙΝΤΕΟ)

Eντονο διάλογο με έναν από τους αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάποια στιγμή ο αγρότης αναφερόμενος στους βουλευτές:  “Ας τους πάρουν το 85% του εισοδήματός τους σε φόρους να δούμε πόσοι βουλευτές θα μείνουν. Έχουν 60% αφορολόγητο,κ παίρνουν και χρήματα από επιτροπές και μια χαρά φωνάζουν από εκεί πάνω”.

“Έλα μια μέρα στο γραφείο μου να δεις τι παίρνουμε οι βουλετές να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Όλα αυτά έχουν κοπεί. Τα έχουμε ψηφίσει από την εποχή Σαμαρά, φορολογούμαστε κανονικότατα και η βουλευτική αποζημίωση έχει μειωθεί.Κάντε τον αγώνα σας αλλά σταματήστε τον λαϊκισμό γιατί καταστρέφει την Ελλάδα” του απάντησε αντιδρώντας ο βουλευτής της ΝΔ.

“Εσείς από βουλευτές έχετε γίνει βολευτές” ήταν η ανταπάντηση του εκπροσώπου των αγροτών με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και ο κ. Γεωργιάδης να του απαντήσει “Κάνε χούντα εσύ αφού δεν σου αρέσει η βουλή”

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!