Επίθεση σε δημοσιογράφο με καδρόνια από αντιεξουσιαστές

Δεν ήταν αναίμακτη η μεγαλειώδης πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο, καθώς επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9.84 Δημήτρης Πέρρος, ενώ κάλυπτε τηνπορεία αντιεξουσιατών στην Ομόνοια.

Η επίθεση στον αστυνομικό συντάκτη του 9,84 έγινε λίγο μετά τις 12:00, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων, όταν μία ομάδα 15 αντιεξουσιαστών προσέγγισαν από πίσω τον δημοσιογράφο, γι’ αυτό και δεν τους αντιλήφθηκε, και τον χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι .

Ο Δημήτρης Πέρρος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στον Ερυθρό Σταυρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, θα τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Πέρρος

 

Καταδίκασε την επίθεση ο Δήμος Αθηναίων

Για προκλητική ενέργεια που επιχειρεί να πλήξει την ελευθεροτυπία και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της ενημέρωσης, κάνει λόγο ο Δήμος Αθηναίων, σε ανακοίνωσή τους με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων, ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» Δημήτρης Πέρρος, την ώρα που κάλυπτε δημοσιογραφικά τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό.

perros3