Ενθουσιασμός στην Εθνική για το ταξίδι στην Αυστραλία

Στις 4 και 7 Ιουνίου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια η Εθνική ομάδα κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Αυστραλίας. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο «ΑΝΖ Stadium» του Σίδνεϊ, ενώ ο δεύτερος στο «Etihad Stadium» της Μελβούρνης και οι διεθνείς είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν μπροστά σε ελληνικό κοινό.

Η χαρά τους αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του αρχηγού Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είπε για το ταξίδι και τα παιχνίδια: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «καγκουρό», Άγγελος Ποστέκογλου, τόνισε: «Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

http://www.a-sports.gr/