Ενδείξεις για εξωγήινο πολιτισμό!

17.10.2015 01:42
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΣΤΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ KEPLER

Ενδείξεις για εξωγήινο πολιτισμό!

Προσδοκίες για ύπαρξη εξωγήινου πολιτισμού γεννά σε μερίδα επιστημόνων η ανακάλυψη ενός μυστηριώδους άστρου το οποίο εντόπισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ.

Το τηλεσκόπιο Kepler εντόπισε το μυστηριώδες άστρο σε αστρικό σύστημα κοντά στον γαλαξία μας.

Το μυστηριώδες άστρο εντοπίστηκε σε αστρικό σύστημα αρκετά κοντά στον γαλαξία μας, ανάμεσα στους αστερισμούς του Κύκνου και της Λύρας, που εκπέμπει φως σε «περίεργο» μοτίβο, διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο παρατηρούσε το Κέπλερ. Το μοτίβο αυτό υποδεικνύει πως υπάρχει ένας μεγάλος όγκος ύλης γύρω από το άστρο, σε «κλειστό» σχηματισμό. Αυτό θα ήταν αναμενόμενο εάν το άστρο ήταν «νεαρό», ωστόσο αυτό δεν ισχύει για το συγκεκριμένο άστρο.

Παρ’ όλα αυτά είναι πολλά τα αντικείμενα τα οποία κινούνται γύρω του -αντικείμενα τα οποία είναι αρκετά για να μπλοκάρουν έναν επαρκή αριθμό από φωτόνια, που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν καταφθάσει στο Κέπλερ. Εάν αυτά τα αντικείμενα είχαν βρεθεί εκεί με φυσικές διαδικασίες, τότε αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει πρόσφατα, αλλιώς θα είχαν εξαφανιστεί ως τώρα, είτε επειδή θα είχαν διασκορπιστεί είτε επειδή θα είχαν απορροφηθεί από το άστρο.

Η ερμηνεία
Η μοναδική ερμηνεία, που δίνεται βάσει φυσικών φαινομένων, είναι ότι το άστρο έχει εγκλωβίσει στην τροχιά του έναν μεγάλο αριθμό από κομήτες. Ομως αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες να έχει συμβεί.

Επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου SETI προτείνουν τη δημιουργία οργάνου για να ελεγχθεί αν εκπέμπονται από την περιοχή του άστρου ραδιοκύματα που συνδέονται με τεχνολογική δραστηριότητα

Επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου SETI προτείνουν τη δημιουργία οργάνου για να ελεγχθεί αν εκπέμπονται από την περιοχή του άστρου ραδιοκύματα που συνδέονται με τεχνολογική δραστηριότητα

Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο πως κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει με αυτό το άστρο, που ονομάστηκε KIC 8462852, οπότε επιστήμονες όπως ο Τζέισον Ράιτ του Πανεπιστήμιου της Πενσιλβάνια προτείνουν πως μπορεί να πρόκειται για κατασκεύασμα εξωγήινου πολιτισμού.

«Είμαι εκστασιασμένος από το πόσο τρελό μπορεί να φαίνεται όλο αυτό» ανέφερε ο Ράιτ και πρόσθεσε: «Σίγουρα οι εξωγήινοι θα πρέπει να είναι η τελευταία υπόθεση που μπορούμε να εξετάσουμε, αλλά μοιάζει με κάτι που μόνο εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να κατασκευάσουν».

Ο ίδιος μαζί με τον Αντριου Σιέμιον, διευθυντή του ερευνητικού κέντρου SETI, και την Ταμπίθα Μπογιατζιάν, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αστρονομίας του Γέιλ, συντάσσουν μια πρόταση για τη μελέτη του άστρου με ένα τεράστιο όργανο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εκπέμπονται ραδιοκύματα που συνδέονται με τεχνολογική δραστηριότητα. Εάν εντοπιστεί κάτι τέτοιο, θα ακολουθήσει περαιτέρω μελέτη στο Νέο Μεξικό, που θα διαπιστώσει εάν τα ραδιοκύματα έχουν τεχνολογική προέλευση -όπως αυτά που εκπέμπονται από το δίκτυο ραδιοσταθμών της Γης.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ETHNOS.GR

————————————-

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Δεν υπάρχει περίπτωση ! ο θεούλης έπλασε τους ανθρώπους επί της γής και,τους Ιεράρχας της εκκλησίας μας ,για να αφορίζουν !! και να καλύπτουν τους βιασμούν των ανηλίκων αγοριών ! Τα υπόλοιπα είναι λόγια του Σατανά !!!
GPP
Παρασκευή
11:01

2 22
Ελπίζω να αποκαλυφθεί σύντομα ένας εξωγήϊνος πολιτισμός,ίσως πολύ ανώτερος από τον δικό μας , για να καταρεύσει το οικοδόμημα της εκκλησίας που λέει ότι μόνο στην γη υπάρχει ζωή και,να απαλλαγεί η κοινωνία μας από τους ρασοφόρους και τις τριτοκοσμικές αναχρονιστικές ιδέες των !Αυτούς που κατέστρεψαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό στην χώρα μας και έχουν καταντήσει την κοινωνία μας,εφάμιλλη των ισλαμικών !!!

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014