“ΕΜΕΤΙΚΗ” ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ TV

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ΓΑΥΡΟΙ δεν… έφριξαν με όσα άκουσαν στη μετάδοση απ’ τον ΟΤΕ TV. Ούτε οι σπίκερ της κροατικής τηλεόρασης δεν πρέπει να είχαν τέτοια στάση απέναντι στον Ολυμπιακό! Ακούγοντας κανείς την εμετική περιγραφή απ’ τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο (συνέταιρο του Αλαφούζου στο SPOR FM) και τα σχόλια από τους υπόλοιπους, θα νόμιζε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε άσχημα και έχασε στο «Μάξιμιρ»!

Ακόμα χειρότερα, δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι της ομάδας που αναρωτιόντουσαν χθες βράδυ αν η μετάδοση έγινε όντως απ’ τον ΟΤΕ και όχι απ’ τον… ΣΚΑΪ!

Την ώρα που ο Θρύλος είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που διακρίνεται στην Ευρώπη και κάνει τους φιλάθλους σ’ αυτή τη χώρα να σκάει λίγο το χειλάκι τους, το κανάλι που μεταδίδει κατ’ αποκλειστικότητα τους αγώνες του Champions League στη χώρα μας του συμπεριφέρεται λες και είναι αντίπαλος.

Γιατί άραγε; Ας μας δώσουν μια εξήγηση επιτέλους… Εμείς πάντως έχουμε μια ωραία λύση. Την επόμενη φορά να κάνει την μετάδοση ο Αλαφούζος και τον σχολιασμό ο Μπογδάνος, προκειμένου να τους έρθει και πιο φθηνά. Όπως και να’ χει ο κ. Τσαμάζ θα πρέπει να καταλάβει ότι μ’ αυτούς καταστρέφει το πιο πολύτιμο προϊόν που διαθέτει…

http://www.gavros.gr/content/football/111431-emetikh-metadosh-apo-ton-ote-tv