Δείτε τους λόγους της απαγόρευσης του ANT1 προς τα άλλα κανάλια!

22.05.2016 19:53

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα δηλώνει ο Τζώνης Καλημέρης, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο ΑΝΤ1 αποφάσισε πριν από μερικές μέρες να στείλει επιστολή με την οποία δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων των εκπομπών του δίχως άδεια.

Ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, αναφέρει:
«Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρερς υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους.
Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα». Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.
Ως ΑΝΤ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το «Ράδιο Αρβύλα» κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα», δήλωσε στο «Βήμα της Κυριακής».

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014