Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών

Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες των πυροβολισμών τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι. Πρόκειται για τον 33χρονο συνοδηγό του τζιπ, αλβανικής καταγωγής, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- οι αστυνομικές Αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό και στη σύλληψη του πιστολέρο. Υπενθυμίζεται ότι οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Ο 28χρονος που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από πυροβολισμούς νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, ενώ τα δύο αδέρφια -ο 28χρονος και ο 33χρονος- είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι το τζιπ των δραστών έπεσε σε μια λακκούβα με αποτέλεσμα να λερώσει τους Κρητικούς, που έσπευσαν να ζητήσουν τον λόγο από τον οδηγό. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την τροπή που θα έπαιρνε η λογομαχία, όταν ο ένας από τους επιβαίνοντες στο τζιπ έβγαλε όπλο, στέλνοντας στο νοσοκομείο τους τρεις Κρητικούς.

Ο 28χρονος που νοσηλεύεται με πιο ελαφριά τραύματα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι, όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να προκαλέσει τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».