Γιατί ο Kayne West ζητά από τον Ζούκενμπεργκ να επενδύσει επάνω του

Λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή “Saturday Night Live”, ο Αμερικανός ράπερ, έγραψε στο Twitter: «Το γράφω σε εσάς, ”αδέρφια” μου, καθώς εξακολουθώ να έχω προσωπικό χρέος 53 εκατ. δολαρίων. Προσευχηθείτε να το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια μου!».

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο Αμερικανός ράπερ, σοβαρολογεί ή αν πρόκειται για κάποιο αστείο, αν και πέρυσι, είχε ισχυριστεί ότι είχε 16 εκατ. δολάρια χρέος, στην προσπάθεια του να λανσάρει τη νέα συλλογή του με ρούχα.

Λίγο αργότερα σε ένα από τα πολλά Tweets του, προέτρεψε τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, να επενδύσει σε αυτόν, 1 εκατ. δολάρια. O εκκεντρικός ράπερ έγραψε σε διαδοχικά Tweets, «Ο Mark Zuckerberg να επενδύσει 1 εκατ. δολάρια στις ιδέες του Kanye West. Αφού συνειδητοποιήσει ότι είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης και ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών».

Αργότερα ο Kanye West έγραψε: «Mark  Zuckerberg ξέρω ότι είναι τα γενέθλια σου, αλλά μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο αύριο;». Και συνέχισε: «Παιδιά, μπορείτε να κάνετε ό,τι χρειαστεί στο Facebook., στο Twitter, στο Instagram, ώστε ο Mark ( Zuckerberg ) να με υποστηρίξει;»