‘Αναψε τα αίματα ανάρτηση του γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη

Μια ανάρτηση του γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στους αγρότες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ήταν αρκετή για να… μπαρουτιάσει και άλλο το ήδη τεταμένο κλίμα εκτός και εντός Βουλής.

«Το σκηνικό μου θυμίζει την μάχη της προόδου με την αντίδραση στην Ελλάδα του σήμερα. Από την άλλη ακούω τους αγρότες να ζητούν 30.000€ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσωνάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν», έγραψε και συνέχισε:

«Θα έρθουν λέει με τα τανκ (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους΄υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλαξία. Καλώς να έρθουν…».

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης ζήτησε την παραίτηση του κ. Νεφελούδη. “Προκαλείτε και διχάζετε την κοινωνία. Έρχεται ο κ. Νεφελούδης και απευθύνεται στους αγρότες με ειρωνικό τόνο. Ζητάμε την παραίτηση του κ. Νεφελούδη γιατί ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αν δεν γίνει αυτό σημαίνει ότι ταυτίζεστε με την στάση του”, είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Κατρούγκαλο.