Αγρότες πήραν στο… κυνήγι διμοιρία των ΜΑΤ

Στο κυνήγι… πήραν αγρότες από την Κρήτη διμοιρία των ΜΑΤ μόλις πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό γεμάτο προϊόντα…

Οι αγρότες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Μάρνη μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ειδοποιήθηκαν με ντουντούκα και άλλοι τρέχοντας και άλλοι με πολύ γοργό βήμα έφτασαν ταχύτατα στον χώρο όπου είχε αποκλειστεί το Ι.Χ με τα αγροτικά προϊόντα.

Με το που έφτασαν στην περιοχή πήραν στο κυνήγι την ομάδα του ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο, ενώ πέταξαν μπουκάλια και σε δύο περιπολικά που βιαστικά έσπευσαν να αποχωρήσουν.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 08:30 οι αγρότες της Κρήτης έφτασαν με πορεία έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αριστοτέλους.

Αρχικά επικράτησε ένταση όταν ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να τους επιτρέψουν να αποκλείσουν συμβολικά για κάποιο χρονικό διάστημα το κτίριο.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ζήτησε μικρή χρονική παράταση προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις των αγροτών.  Οι εκπρόσωποί τους πάντως σε κάθε τόνο ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για συμβολική κίνηση.