Έτσι είναι η πιο ακριβή αεροπορική σουίτα στον κόσμο – Η Etihad μπορεί να υπερηφανεύεται για την Diamond First Class Suite

Ένα αεροπορικό ταξίδι μπορεί να μην είναι ευχάριστο πάντα. Υπάρχουν όμως φορές που το νόημα από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Ιθάκη» ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, βρίσκουν την πλήρη εφαρμογή τους ακόμη και σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Πότε ισχύει αυτό; Όταν ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, σε μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες αεροπλάνου παγκοσμίως!

Ο λόγος για την Diamond First Class Suite της Etihad, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με τον τίτλο της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης» στον κόσμο. Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία με έδρα της το Άμπου Ντάμπι, το 2015 απέσπασε επίσης για δεύτερη χρονιά το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα World Travel Awards (WTA).

Η αεροπορική εταιρεία είναι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη σουίτα, η οποία προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με εξατομικευμένες υπηρεσίες και ανέσεις.

etihad_6_edited

Δίνοντας στον επιβάτη την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε ένα… πολυτελές, ιδιωτικό σύμπαν, ξεχωρίζει για τις άκρως ιδιωτικές στιγμές που χαρίζει πίσω από τις κλειστές της πόρτες.