Έγκλημα στην Αγ. Βαρβάρα: Σκότωσε τον γαμπρό του γιατί νόμιζε ότι κακοποιούσε την κόρη του

Τα κίνητρα του εγκλήματος, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στην Αγία Βαρβάρα, αναζητούν οι Αρχές. Ένας 69χρονος, μετά από καυγά, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός είχε την εμμονή ότι ο γαμπρός του -γιατρός στο επάγγελμα- κακοποιούσε την κόρη του, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

Τόσο η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, όσο και ο αδελφός της ο οποίος είναι αστυνομικός, διαψεύδουν τον πατέρα τους, λέγοντας ότι οι εμμονικές σκέψεις του βύθισαν στο πένθος μια ευτυχισμένη οικογένεια και άφησαν ορφανά τρία μικρά παιδιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν μέσα στη διπλοκατοικία που μένει η οικογένεια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ο 56χρονος ζήτησε από τον κουνιάδο του, που μένει στον τελευταίο όροφο, να μείνει μαζί με τα δύο του παιδιά, καθώς ο ίδιος είχε να πάει σε κάποια δουλειά με το τρίτο παιδί.

Μόλις ο δράστης έμαθε ότι ο 56χρονος θα φύγει από το σπίτι του, είχε στήσει ένα φονικό καρτέρι στην είσοδο του σπιτιού.

Τον περίμενε και τον πυροβόλησε δύο φορές με το κυνηγετικό του όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού.

Ο κουνιάδος του θύματος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς ειδοποίησε την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο στην είσοδο του σπιτιού, ακριβώς μπροστά από την αυλή και πνιγμένο μέσα στο αίμα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη.

Την ίδια ώρα, ο 69χρονος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι και κατευθύνθηκε προς αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να παραδοθεί. Ωστόσο, στην πορεία τον εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.