Ψάχνει συμπαίκτη ο Κοντομηνάς

  • Αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα τα νέα για τον Alpha και τις προθέσεις του Δημήτρη Κοντομηνά. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν ακούγεται από σχετικώς έγκυρες πηγές της πιάτσας ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού από τη μία δεν ψάχνει για αγοραστή και από την άλλη δεν θέλει να μείνει μόνος του στο τιμόνι.
.
Η μαγική λέξη είναι «συνεργασία», αλλά για την ώρα παραμένει ομιχλώδες αν αυτό σημαίνει πλειοψηφικό ή μειοψηφικό ποσοστό για τον υποψήφιο συνεργάτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ποτέ δεν πουλάει «χαμηλά» και πάντοτε διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του ως την τελευταία στιγμή.
**
Μεταγραφή στελέχους από Alpha σε Antenna
Μετακομίζει ο Τζώρτζης Ποφάντης από τη διεύθυνση προγράμματος του Alpha στη διεύθυνση του Antenna Digital. Η μετακίνηση γίνεται με δική του πρωτοβουλία, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του. Ακούγεται πάντως ότι δεν πια και τόσο αγαστή η συνεργασία του με τον γενικό διευθυντή  του καναλιού Κώστα Σούσουλα.
.
Όπως έγινε γνωστό ο Τζώρτζης Ποφάντης θα αναλάβει τη διεύθυνση του Antenna Digital στη θέση του Tariq Syed ο οποίος είτε θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες είτε θα αποκτήσει ένα γραφείο με θέα στη θάλασσα –δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί οι προθέσεις του ομίλου. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ιδιοκτησία του Antenna δίνει όλο και μεγαλύτερο βάρος στον συγκεκριμένο τομέα, πράγμα που δείχνει και τη σημασία της μεταγραφής.
.
Σημειώστε πάντως ότι το κλίμα στον Alpha είναι γενικώς ψυχρό τον τελευταίο καιρό, οπότε μην αποκλείσετε έξοδο και άλλου στελέχους.

Xρήστος Ξανθάκης (newpost)