Χ.Α. – Βρε, δεν γίνονται τέτοια πράγματα… Κι όμως…

  • ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ…

EUROBANK ΕQUITIES: Η Folli Follie ξεχωρίζει ως μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές στον κλάδο ειδών πολυτελείας σε όρους αποτίμησης, υπογραμμίζει σε έκθεσή της η Ε.Eq.στην οποία δίνει νέα τιμή-στόχο στα 21,7000 ευρώ, διατηρώντας σύσταση “ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ”.

  • Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα δ΄τριμήνου ήταν θετικά, ενώ ανεβάζει οριακά τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της τριετίας 2017-2019.
  • Παράλληλα, σημειώνει ότι είναι καλοδεχούμενη η βελτίωση στο μέτωπο των ελεύθερων ταμειακών ροών, αλλά θα χρειαστεί συνέπεια. Μια ενδεχόμενη δεύτερη χρονιά υγιούς παραγωγής ταμειακών ροών θα οδηγήσει σε επαναξιολόγηση της μετοχής σημειώνει.  Kαι μπλά μπλά…

ΦΥΣΙΚΑ ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελέυθερα και να καταθέτει τις απόψεις, εκτιμήσεις, σκέψεις του κοκ…

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που ο ίδιος οίκος πριν λίγες εβδομάδες και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της ΦΡΛΚ έγραφε τα εξής, μεταξύ των άλλων…

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ σύσταση “ΑΓΟΡΑ” και την τιμή-στόχο των 5,1000 ευρώ για την μετοχή της ΦΡΛΚ  μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2016 της εισηγμένης, και η οποία παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές μας.

ΑΝ ΚΑΙ τα αποτελέσματα δ’ τριμήνου ήταν κάπως αδύναμα, τα μεγέθη της εταιρίας στο σύνολο της χρήσης ήταν καλύτερα από ότι αναμενόταν έναν χρόνο πριν.

Ως ΕΚ τούτου η μείωση της τιμής της μετοχής στο ταμπλό μετά τα αποτελέσματα προσφέρει καλό σημείο εισόδου για μακροχρόνιους επενδυτές, καθώς η εταιρία παραμένει ένα αξιόπιστο story μόχλευσης της ελληνικής οικονομικής ανάκαμψης.


ΒΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ, δεν το γλυτώνουμε το… εγκεφαλικό…

ΚΑΙ τι να πρωτοσχολιάσεις για τις δύο (2) αυτές προσεγγίσεις…

ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ γίνονται συγκρίσεις και συμπεράσματα από άποψης ΜΕΓΕΘΩΝ, ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ κλπ κλπ που με λίγα λόγια και…λαικά

  • είναι σαν να συγκρίνει κανείς την… ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ με την… ΒΕΡΟΙΑ!!

 

* ,