Χαμός στη Βουλή: Πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν φυλλάδια στα έδρανα

Στιγμές έντασης σημειώθηκαν στη Βουλή όταν πρώην βουλευτές, και νυν στελέχη της ΛΑΕ, πέταξαν φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποιήσεων στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνιστές ήταν οι κ.κ. Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος. Αιφνιδιαστικά, ανέβηκαν στα θεωρεία και πέταξαν φυλλάδια που έγραφαν «όχι στο ξεπούλημα» και κατά των ιδιωτικοποιήσεων, τα οποία έπεσαν στα έδρανα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

____________________________

Το φέιγ βολάν που πέταξαν οι Πετράκος και Λεουτσάκος της Λαϊκής Ενότητας από τα άνω θεωρεία της Βουλής

View image on Twitter

____________________________

Στην Ολομέλεια δημιουργήθηκε αναστάτωση και οι αστυνομικοί της Βουλής έσπευσαν να τους έβγαλαν έξω. Εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ο οποίος επιχείρησε να απονευρώσει την κίνηση, σχολιάζοντας ότι η Βουλή είναι χώρος έκφρασης των ιδεών.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου θέλησε να… τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ζητώ να μην υπάρξει τιμωρία για τους πρώην συναδέλφους μας βουλευτές, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι εδώ κάτω στα έδρανα όχι στα θεωρεία» είπε και κατέληξε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλλά τους στείλατε στα θεωρεία για να μην βρίσκονται εδώ και σας θυμίζουν τι λέγατε πέρσι».

 


(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)