«Χάσαμε χρήματα και αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σπίτια»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τις θεατρικές παραγωγές που τον ζημίωσαν

Για την οικονομική του κατάσταση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ερωτώμενος για το αν προχώρησε σε παραγωγές που τον έβλαψαν οικονομικά, παραδέχτηκε ότι για να δώσει σάρκα και σε οστά σε κάποια «θεατρικά όνειρα», έχασε χρήματα και αναγκάστηκε να «πουλήσει σπίτια».

Αναλυτικά ορισμένες από τις απαντήσεις που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός…

-Από άποψη δεν έχεις κάνει περισσότερα στην τηλεόραση Βλαδίμηρε;
«Είχα ρίξει το βάρος μου στο θέατρο και στις παραγωγές που κάναμε με την Έφη (Μουρίκη) και αυτές μου απορροφούσαν μεγάλη ενέργεια και δεν μου άφηναν χρόνο να κάνω και τηλεόραση».

– Με τις παραγωγές που κάνατε ζημιωθήκατε οικονομικά;
«Κάποιες παραγωγές πήγαν πολύ καλά, άλλες όχι. Θέλαμε να δώσουμε σάρκα και οστά σε κάποια από τα θεατρικά όνειρά μας και το κάναμε. Χάσαμε χρήματα, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σπίτια, αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα όταν θες να ρισκάρεις. Ό,τι υπολογίζεται με χρήματα είναι ανάξιο λόγου για εμένα. Όταν έχεις ένα όραμα, το ακολουθείς όσο και αν σου κοστίσει αυτό τελικά. Δεν έχει νόημα να βγαίνεις και να γκρινιάζεις ή να κλαίγεσαι για όσα έχασες – βλέπω να γίνεται συχνά. Θέλαμε, το τολμήσαμε, το ζήσαμε και αυτό μετράει πραγματικά για εμένα. Τίποτε άλλο».

– Είστε ακόμα πιεσμένοι;
«Ποιος δεν είναι πιεσμένος, Βασίλη μου, σήμερα; Ζούμε αξιοπρεπώς και χρωστάμε κάποια λεφτά, όπως όλοι, στην εφορία. Πέραν τούτου ουδέν».