Φωτίου: Η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται επιτυχώς – Κατάφερα να μην αγγίξουμε τα οικογενειακά επιδόματα

27.11.2016 11:51

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τόνισε στον ΣΚΑΪ πως “Η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται επιτυχώς, ούτε τέταρτο μνημόνιο υπάρχει, να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο. Ούτε εκλογές θα γίνουν… Θα ανοίξουμε το δρόμο για την ελάφρυνση του χρέους”.

“Εξασφαλίσαμε από τον πλεόνασμα του προϋπολογισμού 760 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσουμε το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης δεν είναι μόνο επιδόματα, άλλα και υπηρεσίες, δωρεάν φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φρούτα, λαχανικά τρόφιμα, παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς” είπε, σύμφωνα με το skai.gr.

Σχολιάζοντας ερώτηση ότι τα επιδόματα που εξήγγειλε προέρχονται από το ΕΚΑΣ και άλλες περικοπές έκανε λόγο για κοινωνικό αυτοματισμό. “Δεν θα μπω σε αυτή τη λογική” σημείωσε.

Τα ίδια επιδόματα που έπαιρναν τα ίδια θα παίρνουν και οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι διαβεβαίωσε ακόμη η υπουργός, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα. “Κατάφερα να μην αγγίξουμε τα οικογενειακά επιδόματα” ανέφερε η κ. Φωτίου. Δήλωσε επίσης ότι εκπονείται πρόγραμμα για εύρεση θέσεων εργασίας.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014