Φτώχεια καταραμένη και στον ANT1: Κλείνει τη σεζόν μια εβδομάδα νωρίτερα…

Ο Ιούλιος δεν θα βρει την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν του ΑΝΤ1 στον αέρα, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελευταία στιγμή να επισπεύσουν την ολοκλήρωσή της.

Όπως γνωρίζαμε αρχικά, και όπως παραδοσιακά γινόταν στο κανάλι τα προηγούμενα χρόνια, οι εκπομπές θα έπαιρναν λίγο και από τον Ιούλιο και θα έριχναν αυλαία την Κυριακή στις 5 του μήνα. Τελικά, σύμφωνα με το zappit, οι ιθύνοντες άλλαξαν γνώμη και όλες οι εκπομπές θα έχουν κλείσει τον φετινό τους κύκλο μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Ο κύριος λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι η μείωση του κόστους. Οι υπεύθυνοι στο Μαρούσι πιστεύουν ότι παράταση μιας εβδομάδας στο πρόγραμμα δεν έχει να προσφέρει και πολλά. Ωστόσο, ο φόβος που υπάρχει τους τελευταίους μήνες για επερχόμενο τσουνάμι απολύσεων μέσα στο καλοκαίρι, μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση ενισχύεται.

Αν το κανάλι έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμά του μέχρι τις 28 του Ιούνη, μπορεί πολύ πιο εύκολα να προχωρήσει σε περικοπές από την 1η Ιουλίου. Οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκονται σε αναβρασμό και από ότι φαινεται, η ένταση αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.