Φοιτητής έβαλε στη πλατεία διαφημιστική πινακίδα για να βγει για ποτό με τη Δήμητρα!

Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο για να πείσει μια κοπέλα να βγει μαζί του για ποτό επέλεξε ένας φοιτητής στην Ξάνθη. Ο νεαρός αποφάσισε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη διαφημιστικής πινακίδας που είναι αναρτημένη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Πάνω στην διαφημιστική πινακίδα εμφανίζονται εναλλάξ διαφημιστικά μηνύματα και ο ερωτευμένος φοιτητής αποφάσισε έτσι να… διαφημίσει και ο ίδιος τον πόθο του.

Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε να εμφανιστεί το απόγευμα της Δευτέρας στην εν λόγω πινακίδα, ανάμεσα τις υπόλοιπες διαφημίσεις, και το δικό του μήνυμα! «Δήμητρα (Α) τι θα γίνει με το ποτάκι που λέγαμε;;;», ήταν το μήνυμα που έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική πινακίδα διαφημίσεων προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών, μιας και λόγω μεγέθους αλλά και φωτεινότητας ήταν ορατό από μακριά.

Η κίνησή του προκάλεσε την έκπληξη όλων όσοι έτυχε να δουν το μήνυμα, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους στην πλατεία είτε περνώντας από εκεί. Βέβαια, και η ίδια η κοπέλα «λύγισε» και τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι», μιας και δέχθηκε να πιει τελικά το «ποτάκι που λέγανε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ή κάποια επιλέγει να εκθέσει δημόσια τα συναισθήματά του για το έτερόν του ήμισυ, καθώς στο παρελθόν σε μια αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί ακόμη ένας «ανώνυμος ερωτοχτυπημένος», που είχε γεμίσει μια ολόκληρη γειτονιά με ερωτικά ραβασάκια.