Το »φονικό ταμπόν» και άλλες 10 εφιαλτικές συσκευές κατά του βιασμού (βίντεο)

________

Διαχρονικά οι καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και περιστατικώνβιασμών με θύματα γυναίκες, απασχολούν πολύ και καθιστούν σαφές πως πρόκειται για φαινόμενο που δύσκολα θα εξαλειφθεί.

Τελευταίο παράδειγμα της έκτασης που εξακολουθεί να έχει ο σεξισμός και η βία κατά των γυναικών αποτελεί το σκάνδαλο Harvey Weinstein, με τις Χολιγουντιανές κυρίες να καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση η μία μετά την άλλη.

Αυτά, όμως, είναι, γνωστά. Αυτό που οι περισσότερες δεν γνωρίζαμε είναι η ύπαρξη μερικών άκρως »ιδιαίτερων» συσκευών που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν –και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται- προκειμένου να προστατεύουν τις γυναίκες από πιθανό βιασμό.

Πρόκειται για 10 πανέξυπνες εφευρέσεις που σκοπό έχουν όχι μόνο να βοηθήσουν τις γυναίκες να αμυνθούν σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση σεξουαλικού χαρακτήρα, μα σε πολλές περιπτώσεις να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον δράστη τραυματίζοντας τον σοβαρά ή ακόμα και… σημαδεύοντας τον.

Από το »φονικό ταμπόν» στο »προφυλακτικό του βιασμού», ώρα να δεις κι εσύ τις 10 πιο απόκοσμες συσκευές που γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν απλά λατρέψει…