Το ριχτάδικο της Citi ξανακτύπησε και η κυβέρνηση πρέπει να την μηνύσει!

Δεν έχει περάσει μήνας από τότε που άνθρωποι της Citi είχαν επισκεφθεί εισηγμένες εταιρείες του ελληνικού χρηματιστηρίου (μη τραπεζικές) και είχαν ως επί το πλείστον αναθεωρήσει τις Τιμές Στόχου επί τα βελτίω επισημαίνοντας ότι τα πράγματα στη χώρα μας προχωράνε και βελτιώνονται.

‘Ομως χθες, αυτοί οι αποδεδειγμένα γραφικότατοι Citistes Σανού βγήκαν να κάνουν ξανά πρόβλεψη περί GREXIT.

Την συγκεκριμένη εκτίμηση- πρόβλεψη την είχαν κάνει και εν έτει 2012, 2013, 2014, 2015, δηλαδή κάθε χρόνο την επαναλαμβάνουν και την… μεταθέτουν παρά τις προηγηθείσες διαψεύσεις τους από την πραγματικότητα.

Πτώση λοιπόν 3,1% του ΑΕΠ για το 2017 και 7,1% για το 2018. Πληθωρισμός 10,1% για το 2017, 46% για το 2018 και 25,7% για το 2019.(!!!)

Την ίδια στιγμή που τα αρμόδια όργανα της ΕΕ κατηγορηματικά αποκλείουν κάθε σκέψη για Grexit, την ώρα που ακόμα και ο ΞΕΦ Σόιμπλε έπαυσε να το συζητά, την περίοδο που η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε εφαρμογή τόσων μεταρρυθμίσεων (που καμμία άλλη δεν είχε τολμήσει), σε ιδιωτικοποιήσεις κ.ά., έρχονται αυτοί οι γραφικοί, κομπλεξικοί αλλά και επικίνδυνοι ως εκ του κλίματος που δημιουργούν τύποι να ξανα-επαναλάβουν το γνωστό τους τροπάριο συνοδεύοντάς το με νούμερα ασύλληπτα ακόμα και για την φαντασία ψυχασθενών…

Αν θέλουν καμμία δουλίτσα με το Δημόσιο και δεν τους την δίνουν, δεν νομιμοποιούνται να μετέρχονται τέτοιων ανήθικων τακτικών.

Και η κυβέρνηση πρέπει και έχει την υποχρεώσει να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εις βάρος του αμερικανικού ριχτάδικου το οποίο αν δεν το διέζωζαν οι αμερικανικές αρχές θα είχε προ πολλών ετών εξαφανισθεί από τον χάρτη.

Xαρακτηριστικό άλλωστε το παράδειγμα της ιταλικής κυβέρνησης που δεν δίστασε να προχωρήσει σε νομικά μέτρα για ανάλογες περιπτώσεις και μάλιστα ήσσονος… εμβέλειας…

Με την υπογραφή του μικρομέτοχου

ΥΓ: Για τις αστοχίες και τις ανακολουθίες του παρελθόντος από τους γραφικούς της Citi, θα χρειάζονταν βιβλία για να τις εξιστορήσει κανείς…