Το πανευρωπαϊκό έργο CORDIS στην INTRASOFT International

Λουξεμβούργο, 19 Σεπτεμβρίου 2017 – Στην INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, ανατέθηκε εκ νέου το έργο CORDIS (http://cordis.europa.eu/) από την Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από τη συμμετοχή της σε τρία lots στις κοινοπραξίες που επικράτησαν.

 

Η CORDIS, Κοινοτική Υπηρεσία Πληροφόρησης για την Έρευνα και την Ανάπτυξη, αποτελεί βασικό κόμβο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και καίριας σημασίας πύλη για τη διάδοση πληροφοριών που σχετίζονται με όλα τα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ και τα αποτελέσματά τους, υπό την ευρεία έννοια. Για την επόμενη πενταετία, η INTRASOFT και οι εταίροι της θα είναι άμεσα υπεύθυνοι για την επεξεργασία & τη διαχείριση δεδομένων, τις υπηρεσίες σύνταξης κειμένων, το hosting, τη συντήρηση και την ανάπτυξη εφαρμογών.

 

Μια από τις πλέον δημοφιλείς διαδικτυακές πύλες σε όλο το εύρος της ερευνητικής κοινότητας, η CORDIS έχει συμβάλει στην ανάδειξη του ευρωπαϊκού χώρου έρευνας και στην δημιουργία κοινής ταυτότητας μεταξύ των ευρωπαίων ερευνητών. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά της πληροφορικής και επικοινωνίας στα Ευρωπαϊκά όργανα, η INTRASOFT International συνεργάζεται σχεδόν από την ίδρυσή της με την Υπηρεσία Εκδόσεων, η οποία επίσης εδρεύει στο Λουξεμβούργο, με σκοπό τη δημιουργία και διαχείριση των υπηρεσιών CORDIS.

 

Ο κος Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία μας με την Υπηρεσία Εκδόσεων μέσω πολυάριθμων συμβάσεων. Η CORDIS έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για την INTRASOFT International, καθώς αποτέλεσε ένα από τα πρώτα έργα που ανατέθηκαν στην Εταιρεία μας. Προσβλέπουμε στην συνέχιση και εξέλιξη αυτής της καθοριστικής σημασίας υπηρεσίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέρα από αυτή».

 

###

 

 

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 19 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία και Αυστραλία), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail: [email protected]