Το νέο «φτωχικό» του Ομπάμα είναι πολύ καλύτερο από τον Λευκό Οίκο! (pics)

http://www.koolnews.gr/

Την ώρα που πολλοί στη θέση του Μπαράκ Ομπάμα θα στεναχωριόντουσαν στην ιδέα και μόνο να εγκαταλείψουν τις ανέσεις του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός Πρόεδρος και σύζυγος της Μισέλ όχι μόνο δεν κάθεται να σκάσει, μα κατάφερε να βρει και μια εκπληκτική νέα κατοικία που ξεπερνά σε ομορφιά ακόμη και το επί 8 χρόνια πρώην «σπιτικό» του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την έδρα του Προέδρου των ΗΠΑ και να μετακομίσουν αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νέο τους σπίτι στη συνοικία Καλόραμα της Ουάσινγκτον, που αποτελεί μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες, καθώς γειτονεύει με 28 ξένες πρεσβείες.

Η έκτασή της φτάνει τα 760 τ.μ, έχει εννέα υπνοδωμάτια, κήπο, τεράστιο σαλόνι και πολλά μπάνια, ενώ ανήκει στον πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον, Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος το νοικιάζει στην οικογένεια Ομπάμα για 22.000 ευρώ το μήνα.

Η αξία του σπιτιού εκτιμάται πως είναι 6 εκατομμύρια δολάρια, ο Μπαράκ ωστόσο προτιμά να το νοικιάζει.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν την είδηση της μετακόμισης του Αμερικανού Ποέδρου εκεί, πράγμα που σημαίνει πως το ζεύγος δεν έχει επέμβει στη διακόσμησή του.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πανέμορφη, ήσυχη κατοικία σε μία από τις καλύτερες και ακριβότερες συνοικίες της Ουάσινγκτον.