Το μεσημβρινό σημειωματάριο του μικρομέτοχου… (17/10)

ΑΝΕΚΔΟΤΑ: Δηλαδή για κάτι που έχει εγγραφεί στα BOOKS του ομίλου στα 32,8 εκατ.ευρώ, αυτός θα εισπράξει από το ανακοινωθέν deal 14,4 εκατ.ευρώ.

 • Και με την προυπόθεση ότι το PROJECT υπό την αγγλική νέα διεύθυνση τα πάει καλά εντός συγκεκριμένων στόχων, τότε θα λάβει επιπλέον 20 εκατ. ευρώ…

ΛΑΙΚΙΣΤΙ: Έχω ένα κατάστημα και θα κάνω τα πάντα για να ανεβάζω για μία διετία τον κύκλο εργασιών 5% ετησίως προκειμένου  να σκάσω κι άλλα 20 εκατομμυριάκια στον πρώην ιδιοκτήτη -συνέταιρο! Πιο βλάκας πεθαίνεις δηλαδή…

 • Και η διοίκηση της εταιρείας πανηγυρζει σε δελτίο τυπου για αλλαγή σελίδας με ξενοδοχείο στη Μύκονο και μπεργκεράδικο στην Αγία Παρασκευη. Μπίνγκο…(από forum αυτό)

ΣΤΙΣ 13.000 μονάδες ο DAX και στις 23.000 ο DOW JONES… Με τον δικό μας στις 760 μονάδες ή κανονικά στις 3 με 3,3 χιλ. μονάδες αν δεν διοικούσαν την Λ.Α. 110 άρρωστοι εγκέφαλοι.

 • Με το δικό μας επενδυτικό κοινό να τρέφεται επί σειρά ετών με σανό… του στυλ… κοιτάμε τι έκαναν οι Wall και DAX και ανάλογα κανονίζουμε τις πορείες μας.
 • Τους μάθαιναν να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι το ΧΑ είχε ρήτρα Wall+DAX…
 • ‘Ελα @@@@@ στο τόπο σου δηλαδή και πως νάρθει με τέτοια μυαλά…

ΟΤΕ – 60λεπτο…

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: Επειδή μιλάνε και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει σε αριθμούς η ανάπτυξη. Κάθε μία μονάδα ανάπτυξης είναι 1,8 δις. Το 3,5% που έχουμε υπογράψει είναι μόλις 5,4 δις. Κάθε ώρα που καθυστερεί ένα έργο προστίθεται σε φόρους και σε μείωση δαπανών. Όταν το καταλάβουν τότε θα συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι το αεροδρόμιο και κάθε αεροδρόμιο που καθυστερούν.

 • Και σχολιάζουν από κάτω:- Νομίζετε ότι τους ενδιαφέρει, ε; Η εμπειρία μου από τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα είναι ότι το ΜΟΝΟ πράγμα που απασχολεί τους υπουργούς – ανεξαρτήτως κόμματος – είναι το πως θα βγάλουν οι ίδιοι λεφτά.
 • Πρότζεκτς που δεν έχουν άμεσο οικονομικό αντίκτυπο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ δεν τους απασχολούν.
 • Μη ξεχνάτε ότι η Κυβέρνηση είναι γεμάτο ΠΑΣΟΚαρίες.
 • Όταν λοιπόν βλέπετε καθυστερήσεις, κωλυσιεργίες και εμπόδια, υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξήγηση:
 • δεν έχει βρεθεί τρόπος να βγάλει μεροκάματο ο υπουργός. Καμμιά άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

………………….

Φωτογραφία της Marilena Chryssanthopoulou.

………………

SPACE: Κίνηση σκέτη ΑΠΟΘΕΩΣΗ, αφού το είδαμε κι αυτό τίποτα δεν θα μας εκπλήττει του λοιπού στο ταμπλό…

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Ανίκητη η βλακεία στο Χ.Α. Υπάρχουν δεδομένα, γραπτά και λογικότατα… Και ξεπουλάνε με ψίχουλα… Καλύτερα να τα καις, παρά να τους τα δίνεις… Κι όμως…

ΠΠΑΚ: Είχε μερικά σεντς , τους έγραφες πάρτε μερικά (σε μικρομετόχους που θα ήθελαν μία εξαιρετική απόδοση σχεδόν σίγουρη τότε παρά να διακινδύνευαν τα λίγα λεφτά τους στις πριμαντόνες και σου σχολίαζαν από κάτω τα μύρια όσα… Και -99,9% οι καρακα’ι’δόνες και +700% το παπάκι… Αυτά…

Φονιάδες των λαών, κορμοράνοι!

 • (Προτεινόμενο σύνθημα, ενόψει του γεγονότος ότι η αριστερά τα έχει βρει με τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, τους Αμερικανούς φονιάδες των λαών και τα γεράκια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και χρειάζεται επειγόντως νέους εχθρούς). Από τον Νώντα Χαλδ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ:  Οι βασικές διαπιστώσεις με αφορμή την παρουσίαση της βιομηχανίας μεταποίησης ντομάτας “Δ. Νομικός” & “Κωπαϊς”.

“H ιδιαίτερα θετική εικόνα της «Νομικός» και η έντονα αναπτυξιακή της πορεία αποτελούν όαση στην έρημο. Ο κλάδος της μεταποίησης ντομάτας στην Ελλάδα εμφανίζει εικόνα κατάρρευσης: Από το επίπεδο των 1.200.000 τόνων βιομηχανικής ντομάτας που παράγονταν στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του 1990 σήμερα η ελληνική παραγωγή έχει συρρικνωθεί στους 400.000 τόνους”.

“Στην

Δείτε περισσότερα

Διαθέτοντας τρία εργοστάσια, τελευταίας τεχνολογίας στην Ελλάδα και παραγωγικές μονάδες σε Τουρκία και Βουλγαρία, με αύξηση πωλήσεων, ισχυρή κερδοφορία και…
KATHIMERINI.GR
………………….
ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 

Αβερώφειος κήπος με όλη τη χλωρίδα της Πίνδου. Μέτσοβο.
Καλημέρα…(Κατερίνα Πάντα)

Φωτογραφία της Κατερίνα Πάντα.
……………