Το μεγάλο στραπάτσο

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ από το ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ μια μεγάλη διεθνούς φήμης εφημερίδα, την οποίαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαβάζουν και επί χρόνια πολλά τη θεωρούσαν σοβαρή και εμπιστεύονταν τις απόψεις της, και σε μια στιγμή, σ΄ ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, την «πιάνουν» ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΜΑΤΑ και για να συγκρατήσει τις ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ συνδρομών από τους χιλιάδες αγανακτισμένους και απογοητευμένους αναγνώστες της, φθάνει στο έσχατο σημείο ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ επειδή τάχατες «έχασε», της «ξέφυγε» ή δεν υπολόγισε σωστά τα γεγονότα, τα οποία όμως έτρεχαν επί μήνες και δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός που πέρασε για μια μέρα από την επικαιρότητα και μετά χάθηκε, και προσπαθεί να χρεώσει τα ΨΕΜΑΤΑ που επί μήνες έγραφε στην «αντισυμβατικότητα» των προσώπων σε βάρος των οποίων επί μήνες και όχι για μέρες ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣΕ… δεν υπάρχει…

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να καταλαβαίνετε ότι μιλάμε, ίσως για την μέχρι πρόσφατα πιο… «ΕΓΚΥΡΗ» αμερικανική εφημερίδα την «Τhe New York Times» η οποία επί μήνες έγραφε ότι η Κλίντον θα κέρδιζε τον Τραμπ, με… είκοσι μονάδες διαφορά(!) και τελικά ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά από τον Ντόναλντ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Θεό ή την τύχη μας που ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ… «κλέπτοντας οπώρας», ΟΛΕΣ οι μεγάλες εφημερίδες όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σ΄ ένα τόσο ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ όπως ήταν η ΕΚΛΟΓΗ Προέδρου της Αμερικής και δικαιώθηκε πανηγυρικά η θέση της εφημερίδας μας.

ΤΟ γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι… μεγάλες, σοβαρές και έγκυρες εφημερίδες μαζί με τα μεγάλα και… δήθεν αξιόπιστα κανάλια σε όλο τον κόσμο, ΠΑΡΑΒΛΕΠΑΝ την πραγματικότητα και όλα μαζί τα μεγάλα και δήθεν αξιόπιστα και δημοκρατικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επαναλαμβάνουμε σε Ανατολή και Δύση υποστήριζαν την Κλίντον και την θεωρούσαν σίγουρη Πρόεδρο της Αμερικής και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, σημαίνει ότι σε όλο το Δυτικό κόσμο οι εφημερίδες είναι ΠΙΟ ΨΕΥΤΡΕΣ, ΠΙΟ ΦΑΥΛΕΣ και ΠΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ από τις δικές μας! Και ξέρετε γιατί; Γιατί οι «δουλειές» που γίνονται από το κράτος και από τα μεγάλα πολυεθνικά μεγαθήρια της Δύσης είναι 50, 100 ή 1000 φορές μεγαλύτερες από τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες, που γίνονται στη χώρα μας.

ΟΤΑΝ στην Ελλάδα οι κλεφτοεργολάβοι και οι κλεφτοπρομηθευτές του Δημοσίου δίνουν 100, 200 ή 500 εκατομμύρια και τα μοιράζουν στους εκδότες, τους καναλάρχες και τους πολιτικούς για να καλύπτουν τις παρανομίες τους, σκεφθείτε ΠΟΣΑ δισεκατομμύρια δολάρια θα μοιράζονται από τους κολοσσούς των πολυεθνικών στα μεγαθήρια των Αμερικανικών και Ευρωπαϊκών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να καλύπτουν τις τεράστιες κομπίνες και τις απάτες που γίνονται διεθνώς.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ σας γράφουμε μήνες τώρα, ότι οι Έλληνες… νταβατζήδες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι πιο… «έντιμοι» από τους ξένους συναδέλφους τους, γιατί έξω τα λεφτά προς διανομή είναι 50 ή 100 φορές περισσότερα από αυτά που μοιράζονται στην Ελλάδα για λαδώματα!..

ΓΙΑ να είστε πλήρως ενημερωμένοι σας αποκαλύπτουμε ότι η «The New York Times» έχει αποκτήσει… ειδικότητα στο να υποστηρίζει πάντοτε τον υπουργό Εξωτερικών και την εξωτερική πολιτική της Αμερικανικής κυβέρνησης, ενώ η άλλη μεγάλη εφημερίδα, η «Ουάσινγκτον Ποστ» η δουλειά της είναι να υποστηρίζει τον Πρόεδρο της Αμερικής και τον Λευκό Οίκο. Όπως βλέπετε τα έχουν μοιρασμένα και γι΄ αυτό οι δουλειές πάνε πάντα πρίμα.

ΓΙΑ… να περάσετε την ώρα σας αναδημοσιεύουμε τη ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ που πασάρισε, η «The New York Times» ζητώντας συγγνώμη από τους αναγνώστες της μετά την κυκλοφοριακή κατρακύλα της, εξαιτίας της άγριας πλύσης εγκεφάλου υπέρ της Κλίντον που τους έκανε επί μήνες!

Η «Απολογία» της «The New York Times»

«Με κοινή τους επιστολή προς τους αναγνώστες των «The New York Times», ο εκδότης και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «απολογούνται» για το πώς «έχασαν» την είδηση της νικηφόρας ορμής, του ρεύματος που έφερε τον Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ. Η εφημερίδα αναρωτιέται εάν αυτή ακριβώς η αντισυμβατικότητα του νεοεκλεγέντος Προέδρου, την περίοδο πριν από τις εκλογές, οδήγησε τα μέσα ενημέρωσης – και την ίδια – να υποτιμήσουν τις πιθανότητες εκλογής του. Οι επί κεφαλής των «The New York Times», δεσμεύονται προς τους αναγνώστες τους να αφοσιωθούν εκ νέου στο θεμελιακό σκοπό της δημοσιογραφίας την οποία ασκούν, δηλαδή «να καλύπτουμε την Αμερική και τον κόσμο με ειλικρίνεια, χωρίς φόβο ή προκαταλήψεις, προσπαθώντας πάντα να κατανοούμε και να αντανακλούμε όλες τις πολιτικές απόψεις και ατομικές εμπειρίες και σκέψεις στα άρθρα που σας προσφέρουμε».

Σ.Σ. Αιτία της επιστολής φέρεται να είναι οι μαζικές ακυρώσεις συνδρομών από αναγνώστες.