Το αίτημα της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη που αιφνιδίασε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Τι ζήτησε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη που δεν περίμενε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Ο «Βηματοδότης» έχει την απάντηση:

Σε αυτή τη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των oλυμπιονικών με πορτοκαλάδες και βυσσινάδες, συνέβησαν και ορισμένα αξιοσημείωτα γεγονότα που δεν τα έδειξαν οι κάμερες.

Για παράδειγμα, το αίτημα της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη (αθλήτρια και αυτή από την Αρτα) που ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο να φροντίσει ώστε να δοθεί ελληνική υπηκοότητα στον αμερικανό σύζυγο και προπονητή της κόρης της Μιτς Κρίερ.

Ήταν ένα αίτημα που αιφνιδίασε τους πάντες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λέει κάτι για διαρκή άδεια παραμονής στη χώρα μας. Προηγουμένως όμως ο κ. Παυλόπουλος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον προπονητή και σύζυγο της κυρίας Στεφανίδη:

«Do you feel Greek;» τον ρώτησε και αυτός με χαμόγελο του είπε πως ό,τι έκανε το έκανε για τη χώρα, για την Ελλάδα. Με τη μητέρα της κυρίας Στεφανίδη να παρεμβαίνει και να λέει με καμάρι στον Πρόεδρο: «Είναι ο πιο καλός σύζυγος που μπορούσε να βρει η κόρη μου».