Το έξυπνο τεστ που δείχνει σε ποιον από τους 2 τύπους ανθρώπων ανήκετε

Από το 1960, επικρατεί η πεποίθηση ότι οι προσωπικότητες των ανθρώπων χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Τύπου Α και Τύπου Β. Εσείς σε ποια ανήκετε;

Μετά από τη μελέτη που έκαναν οι καρδιολόγοι δρ Μέγιερ Φριντμαν και δρ Ρέι Ρόζενμαν, δύο μεγάλες ομάδες έχουν δημιουργηθεί που αντανακλούν τη γενική συμπεριφορά ενός ατόμου.

Οι άνθρωπο Τύπου Α είναι φιλόδοξοι, εξαιρετικά οργανωμένοι και συνειδητοποιημένοι, ανυπόμονοι και εργασιομανείς με υψηλές επιδόσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι τύπου Β είναι λιγότερο αγχωτικοί, προτιμούν τα δημιουργικά επαγγέλματα και δεν είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους άλλους.

Ένα blog στο Tumblr ονομάζεται «2 Kinds Of People» δείχνει τις διαφορές μεταξύ των δύο τύπων ανθρώπων, με ένα έξυπνο τεστ-infographic. Το σχεδίασε ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Χιάο Ρόσα από τη Λισαβόνα και δείχνει πώς οι δύο διαφορετικές προσωπικότητες αντιδρούν σε ένα αντικείμενο ή μία κατάσταση.

Για παράδειγμα, αν αφήνετε τα άπειρα notification στις εφαρμογές σας ή τσακίζετε τις σελίδες αντί να χρησιμοποιήσετε σελιδοδείκτη, τότε μάλλον έχετε έλλειψη οργάνωσης και πιο «καλλιτεχνικό» μυαλό.

Συγκεκριμένα αν σας εκφράζουν περισσότερο αυτα που βλέπετε στα εικοονίδια αριστερά μάλλον ανήκετε στον Τύπο Α, ενώ αν σας εκφράζουν τα εικονίδια στα δεξιά μάλλον ανήκετε στον Τύπο Β: