Το Σοκ της Paris Hilton με την μακάβρια φάρσα του Αιγύπτιου ηθοποιού

Αιγύπτιος ηθοποιός έκανε στην 34χρονη Πάρις Χίλτον μια από τις χειρότερες φάρσες που έχει γίνει ποτέ, όταν βρέθηκε στα εγκαίνια ξενοδοχείου στο Ντουμπάι

Η πλούσια Αμερικανίδα κληρονόμος, Πάρις Χίλτον, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντουμπάι στα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου. Η 34χρονη Πάρις δεν φανταζόταν, ούτε στα πιο εφιαλτικά της όνειρα, τι επρόκειτο να της συμβεί…

Ο Αιγύπτιος ηθοποιός Ράμεζ Γκαλάλ είναι γνωστός στη χώρα του για τις ακραίες φάρσες που στήνει για τους καλεσμένους της τηλεοπτικής του εκπομπής. Μετά τα εγκαίνια του ξενοδοχείου έγινε πρόταση στην Πάρις Χίλτον να μπει σε ένα μικρό ελικοφόρο αεροσκάφος και να κάνει μια βόλτα για να δει το Ντουμπάι από ψηλά. Η διάσημη κληρονόμος δέχθηκε και βρέθηκε μέσα στο αεροσκάφος με άλλα άτομα, ενώ δίπλα της κάθισε φορώντας μαύρα γυαλιά ο Αιγύπτιος ηθοποιός.

Και ενώ η Χίλτον αμέριμνη έβγαλε τον καθρέφτη της για να πουδράρει τη μύτη της, το σήμα κινδύνου στο αεροσκάφος άρχισε να ηχεί, ο πιλότος έκανε επικίνδυνες μανούβρες και το αεροσκάφος άρχισε να παίρνει καθοδική πορεία.

Ένας άνδρας έδωσε αλεξίπτωτα σε μερικούς από τους επιβαίνοντες και τους έσπρωξε έξω από το αεροσκάφος. Η Πάρις Χίλτον έντρομη ρωτούσε τι συνέβαινε και φώναζε ότι δεν θέλει να πετάξει με αλεξίπτωτο στο κενό.

Στις απελπισμένες κραυγές της ο Αιγύπτιος ηθοποιός έβγαλε τα μαύρα γυαλιά του και της αποκάλυψε ότι πρόκειται για φάρσα! Πάντως, η πλούσια κληρονόμος δεν γέλασε καθόλου με την τρομακτική φάρσα και στο επίμαχο βίντεο ακούγεται να του φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω»!

Μάλιστα, ενδεικτικό για το πόσο η Πάρις Χίλτον φοβήθηκε και δεν διασκέδασε με την φάρσα του Γκαλάλ, είναι ότι στους λογαριασμούς της στα social media δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ασυνήθιστο περιστατικό.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Χίλτον είχε δηλώσει ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα.