Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε με ρουκέτα στο Ισραήλ από την Γάζα

Ο βραχίονας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Γάζα εκτόξευσε ρουκέτα ενάντια στο Ισραήλ την Κυριακή το μεσημέρι, στις 14.25.

Η ρουκέτα των Παλαιστίνιων τζιχαντιστών έπεσε στην πόλη Σντερότ και εκτοξεύτηκε από τη Μπεΐτ Χανούμ της Λωρίδας της Γάζας.

Η ρουκέτα εξερράγη μεταξύ δύο κατοικιών στη Σντερότ, σύμφωνα με την ισραηλινή Αστυνομία. Δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματίες από την επίθεση.

Η Σντερότ έχει δεχθεί από το 2001 συνολικά 10.000 επιθέσεις με ρουκέτες μέσα από τη Λωρίδα της Γάζας.

Αυτή όμως η επίθεση είναι διαφορετική, είναι επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο από ό,τι φαίνεται περνά στην ένοπλη αντιπαράθεση με το Ισραήλ.

Η απάντηση του ισραηλινού στρατού είναι δυναμική. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αραβικά και διεθνή Μέσα, ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν στόχους των τζιχαντιστών μέσα στη Γάζα.

Στόχους των τρομοκρατών χτυπάνε και ισραηλινά τανκς.

gaza_bombingΑπό τους βομβαρδισμούς στη Γάζα σε στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος το βράδυ της Κυριακής.

Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, η οποία αποτελεί τον βραχίονα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Γάζα, και είναι ορκισμένη στον μεγάλο «σουλτάνο» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε εν μέσω βομβαρδισμών ότι είναι έτοιμη για πόλεμο με το Ισραήλ και αυτή τη φορά θα νικήσει (προφανώς χρησιμοποιώντας παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες για να τα δείχνει μετά νεκρά στο διαδίκτυο και να κατηγορεί το κακό Ισραήλ).

Μόλις πριν δύο ημέρες έγινε γνωστό ότι η Χαμάς νοσηλεύει σε νοσοκομεία στη Γάζα τραυματίες στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από τη χερσόνησο του Σινά.

Η κυβέρνηση της Αιγύπτου έχει κατηγορήσει τη Χαμάς ότι εξοπλίζει και ανεφοδιάζει το Ισλαμικό Κράτος στο Σινά και στην Αίγυπτο.