Τούρτα… Μαθουσαλίξ: Πώς γιόρτασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τα 98α γενέθλιά του (φωτός)

Σε δύο χρόνια, κλείνει έναν αιώνα ζωής. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χθες είχε τα 98α γενέθλιά του και όλοι του οι αγαπημένοι ήταν εκεί. Και ο Κυριάκος φυσικά!

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έσβησε την τούρτα του παρέα με την αγαπημένη του οικογένεια, η οποία αριθμεί πλέον αρκετά μέλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να βρεθεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή κοντά στον πατέρα του.

Ο εμπνευστής της τούρτας, σχολιάζει -ορθώς- το iefimerida.gr, φαίνεται πως διαθέτει αρκετό χιούμορ, καθώς επέλεξε να απεικονίζεται ο Μαθουσαλίξ, που ως γνωστόν είναι ο γηραιότερος από του ήρωες του Αστερίξ και του Οβελίξ.

«Με μερικά μόνο από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του. Σε πείσμα των πολλών, η τούρτα είναι Μαθουσαλίξ», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Facebook, δημοσιοποιώντας το πρωί της Τετάρτης ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Λίγες ώρες αργότερα μέσα από τον λογαρισμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την αγάπη και τις ευχές που εισέπραξε αναρτώντας μια φωτογραφία.