Τους έβαλε πάλι τα γυαλιά ο Αλέξης

Και… μπάνιο έκανε στην Σαντορίνη και το νοσοκομείο που η ΝΔ κρατούσε κλειστό για 5 χρόνια, το άνοιξε και ήδη λειτουργεί.

ΑΠΟ το 2011 έχει κατασκευάσει η ΝΔ το νοσοκομείο στην Σαντορίνη, ένα εκπληκτικό κτίριο που μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του στοίχισε στους φορολογούμενους 40 με 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΥΤΟ το νοσοκομείο κόσμημα για τη χώρα, η ΝΔ το κρατούσε ΚΛΕΙΣΤΟ, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν ήθελε να «στεναχωρήσει» τους ξένους απατεώνες δανειστές που είχαν δώσει εντολή, να μην γίνεται κανένας διορισμός. Έτσι, το νοσοκομείο παρέμενε κλειστό και εκτός από τους κατοίκους του ιστορικού και πανέμορφου νησιού, δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν και τα ΤΡΙΑ περίπου εκατομμύρια τουριστών, που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί, με αποτέλεσμα εκτός από τη δυσφήμηση της χώρας μας το νοσοκομείο να χάνει και τεράστια έσοδα που θα είχε από τους τουρίστες.

ΕΠΡΕΠΕ λοιπόν να έρθει ο Αλέξης που η ΝΔ δεν κάνει άλλη δουλειά από το να τον βρίζει πατόκορφα, να πάμε προχθές στην Σαντορίνη και υπό τα έκπληκτα μάτια των Σαντορινιών «ΝΟΙΚΙΑΣΕ» 100 άτομα και ΑΝΟΙΞΕ το νοσοκομείο, παίρνοντας από τη ΝΔ όλο το χαρτί…

\

ΓΙΑΤΙ οι ξένοι δανειστές ναι μεν έλεγαν ότι απαγορεύονται οι διορισμοί και η ΝΔ μαζί με τον πρωθυπουργό της και με τους υπουργούς Υγείας σε στάση προσοχής φώναζαν «γιαβόλ κομαντάντ» – αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Έφτιαξε μερικές συμβάσεις και άνοιξε το νοσοκομείο χωρίς να έχει… προσλάβει κανέναν!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τώρα γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που το μυαλό τους φαίνεται ότι το είχαν πάντοτε στις… «βουτιές» οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και γιατί ο Αλέξης παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και σιγά σιγά ελπίζουμε να τα ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ, για να μην έχει και αυτός την τύχη των παλαιών κομμάτων, θα κυβερνήσει όχι 4, αλλά 8 χρόνια και βάλε…

Homepage