Τι υποστήριξε ο παιδόφιλος στην απολογία του σήμερα το πρωί

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στον ανακριτή ότι «είμαι ανίκανος από το 2007 και γι’ αυτό κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας»

Για ιδία χρήση υποστήριξε ότι κατείχε το πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκε ενώπιον του 22ου ανακριτή.

Στη μια ώρα της απολογίας του ο Δούρος υποστήριξε ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί και οτι οι σκηνές μέσα απο την βιντεοκάμερα του ειναι κατεβασμένες από το διαδίκτυο.

«Αντιμετωπίζω πρόβλημα ανικανότητας σπο 2007 μετα από χειρουργική επέμβαση για όγκο στα γενετικά όργανα για αυτο και κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφιας» προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις τους ο 49χρονος. «Ζήτω συγγνώμη το πάθος δημιουργήθηκε μετα την ανικανότητα μου ξαι την αδυναμία μου να συνευρεθω με γυναικα» συμπλήρωσε.

Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κάμερα χειρός, ενα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, και ένας φορητός υπολογιστής στο οποιο βρέθηκε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συνολικά 11 φωτογραφίες όπου η μια απο την πλαζ της Βουλιαγμενης που υπάρχει ενα μικρό παιδί με τους γονεις τους ενω από ενα βιντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ενα γυμνό παιδί και άλλη μια φωτογραφία με ενήλικο να ασελγεί σε 12χρονο ετών για τα οποία υποστήριξε πως τα εχει κατεβάσει απο το διαδίκτυο.