Τζίμα-Σακελλαρίδης: Περιμένουν τον πελαργό, τον Αύγουστο

Για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό γιατί περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή πολιτική συντάκτρια του Mega σε λίγες μέρες θα μπει στον μήνα της και για αυτό το ζευγάρι επέλεξε να μην πάει διακοπές, καθώς η Ράνια στις αρχές Αυγούστου θα αρχίσει ουσιαστικά να μετράει αντίστροφα για τον τοκετό. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι στο πλευρό της διαρκώς, σε όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ η Ράνια Τζίμα είχε να διαχειριστεί ταυτόχρονα και τις εξελίξεις με το Mega και την αγωνία τόσο της ίδιας όσο και των συναδέλφων της, με τους οποίους επικοινωνεί καθημερινά.

Ο σύζυγός της και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος τη στηρίζει ψυχολογικά, ενώ και οι δύο, όπως λένε άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο και πιο σημαντικό από αυτό που ζουν, περιμένοντας να γίνουν γονείς.

Να θυμίσουμε ότι Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Ράνια Τζίμα ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Αθήνας τον περασμένο Μάιο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.