Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: «Γ@μησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο» «Μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα» | Mikrometoxos.gr

Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: [email protected] μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο» «Μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα»

21.07.2015 15:39

Με αφορμή τη δήλωση του νέου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου «Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα», ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook:

Γιώργος Kατρούγκαλος: “Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα”… Κατρούγκαλε, μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό, αλλά λέω, ειδικά αυτή τη φορά, προς χάριν σου, να μην μπω στον κόπο. Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το.

image

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014