Τίτλοι τέλους για Γκατούζο, λεπτές ισορροπίες στον ΟΦΗ – Στον ιταλικό Τύπο γνωστοποίησε την παραίτησή του ο Τζενάρο Γκατούζο.

Aβεβαιότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΟΦΗ. Τα σημάδια που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στην κρητική ΠΑΕ δείχνουν… διάλυση όσο κι αν στο Ηράκλειο διαψεύδουν και τονίζουν πως αύριο θα επικρατεί ηρεμία.

Τα πρώτα μηνύματα εστάλησαν χθες το πρωί με τη ματαίωση της προπόνησης, καθώς απουσίαζε ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο. Τη στιγμή που οι διοικούντες έλεγαν πως την Πέμπτη θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, ο Ιταλός τεχνικός μοίραζε στον Τύπο της πατρίδας του επιστολή παραίτησης: «Οι μισθοί στους παίκτες δεν καταβάλλονται εδώ και μήνες, είναι αδύνατο να συνεργαστώ με σοβαρότητα και ηρεμία.

 

Τον Οκτώβριο, ως γνωστόν, παραιτήθηκα αλλά επέστρεψα μετά από παραίνεση των οπαδών και των στελεχών της ομάδας. Δεν είχα φανταστεί, όμως, ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν από εκεί και πέρα. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, δεν τα αξίζουν όλα αυτά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα, αλλά έβαλα και από την τσέπη μου…».

Το 2014 κλείνει με δραματικό τρόπο για την ομάδα της Κρήτης και ουδείς μπορεί να δηλώσει με βεβαιότητα πως τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν το 2015. Η επόμενη προπόνηση των παικτών είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιανουαρίου.