Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες με γιόμες του Ντα Κόστα και του Μποτία. Όταν ο Φιγκέιρας θεωρεί «πολυτέλεια» να μαρκάρει σωστά τον παίκτη που βρίσκεται σε θέση φορ μέσα στην περιοχή του.
Όταν ο προπονητής έχει αποφασίσει να αλλάξει τη βεντέτα της ομάδας και αλλάζει άλλον παίκτη επειδή η βεντέτα του κάνει νόημα «εμένα;», όταν ο Μαρίν προτιμά να σουτάρει αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο συμπαίκτη του ενώ η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, κάτι δεν πάει καλά… Για την ακρίβεια πολλά δεν πάνε καλά στον φετινό Ολυμπιακό..
.
Εντάξει, δέχομαι πως οι Ερυθρόλευκοι ήταν άτυχοι. Οκέι, συμφωνώ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν ορθολογικά και η εικόνα τους ήταν πολύ καλύτερη. Αλλά στο δεύτερο μέρος φάνηκαν όλες oι παθογένειες. Κι είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα δεν παίρνει ούτε βαθμό και δεν βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
.
Σύμπτωση; Δεν νομίζω… Φταίει ο Μπέντο; Φυσικά. Αλλά τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής όταν πρέπει να «χτίσει» μια ομάδα, κάνοντας προετοιμασία τον Σεπτέμβρη εν μέσω υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ; Εκείνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να συσπειρώσει τους παίκτες. Αλλά είναι φανερό πως δεν μπορεί!

Γιάννης Μηνδρινός 
(Δημοσιεύεται στη Live Sport της Παρασκευής) 

– πηγή: harddog