Σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ με Κουρή – Χατζηνικολάου…

03.10.2016 00:08

«Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!» λένε στη Μιχαλακοπούλου

Κορυφώνεται η αγωνία στον ΔΟΛ καθώς σε λίγες ημέρες -κι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ο Οργανισμός μπαίνει σε περιπέτειες και αχαρτογράφητα νερά… 
…«Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου» έγραφε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ψυχάρης σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους -την οποία είχαν δημοσιοποιήσει κατ΄αποκλειστικότητα οι zoornalistas- δείτε ΕΔΩ).
Τώρα κάποιοι λένε ότι έχει ήδη εκπονηθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΔΟΛ και το μόνο που απομένει (το σημαντικότερο δηλαδή) είναι η τοποθέτηση νέων κεφαλαίων. Στο σχέδιο διάσωσης του Οργανισμού δεν αποκλείεται, όπως γράφει το Secret, να συμμετέχουν τρεις με τέσσερις επιχειρηματίες ενώ οι επαφές βρίσκονται σε κρίσιμο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.
Προς την κατεύθυνση αυτή το αφεντικό του ΔΟΛ συναντήθηκε και με τον «φίλο» Γιώργο Κουρή που πρόσφατα με άρθρο του παρενέβη για «να μην κλείσει το Συγκρότημα», υπερασπιζόμενος μάλιστα τον Σταύρο Ψυχάρη («Λέτε να θέλει να μπει ο Κουρής στον ΔΟΛ; Τίποτε δεν είναι απίθανο στην εποχή μας…»έγραφαν EΔΩ οι zoornalistas)
Την πόρτα όμως της Μιχαλακοπούλου 80 πέρασε (πρo 15νθημέρου) και ο συνέταιρος των Κουρήδων,Νίκος Χατζηνικολάου, για να συναντήσει τον Σταύρο Ψυχάρη και αφού είχαν δημοσιοποιηθεί τα προβλήματα του Οργανισμού. Οπως αναφέρει το enimerosi24, o εκδότης της «Real News» διατηρεί κι αυτός στενές φιλικές σχέσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη και την οικογένειά του, ενώ είναι ένα από τα πρόσωπα του χώρου που ο εκδότης του «ΒΗΜΑτος» έχει συχνή επαφή μαζί του…

ΥΓ Πολλοί από τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ στο άκουσμα της φήμης περί εισόδου στον Οργανισμό των Κουρή – Χατζηνικολάου αναφώνησαν: Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!..

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014