Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα από ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι με αφορμή την ομιλία του στη ΔΕΘ

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε  ο Αλέξης Τσίπρας από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, με αφορμή την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε:  «Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014, έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα».

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά «στραβά αρμενίζει αυτή η κυβέρνηση». «Γι’ αυτό ζητήσαμε να παραιτηθεί από το χειμώνα προτού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση γιατί βλέπαμε που πάει, για να υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα θέματα και να κλείσει σωστά η αξιολόγηση και όχι όπως έκανε αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Από τη μεριά του το Ποτάμι τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Oι φετινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ έχουν ακριβώς την ίδια αξία που είχαν και πέρυσι και πρόπερσι. Δηλαδή καμία. Το εμπόριο ελπίδας, που είναι ο μόνος τομέας στον οποίο ειδικεύεται, δεν βρίσκει πια αγοραστές. Η ανάπτυξη για την οποία μιλάει δεν έρχεται με λαϊκίστικες κορώνες και ψέματα».

«Έρχεται με τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για επενδύσεις. Έρχεται με λιγότερους κι όχι με περισσότερους φόρους. Αλλά ανάπτυξη και κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έννοιες ασύμβατες», σημειώνει.