Συνεχίζει το «αντάρτικο» ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα

Επιμένει ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένοςστις ενστάσεις του για τη συμμετοχή του εργολήπτη δημόσιων έργων Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ παράλληλα διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σε συζήτηση με Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα.

«Όπως για παράδειγμα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», συμπλήρωσε ο υπουργός προσθέτοντας δε πως δεν πιστεύει ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε επίσης την πιθανότητα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.