Συνεχίζει να προκαλεί ο Δήμαρχος σε… παύση! Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Ο ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Συνεχίζει να προκαλεί ο Δήμαρχος σε… παύση! Ο Αχιλλέας Μπέος, του οποίου το… ποιόν ξέρει όλη η οικουμένη, πάει όπου βρει μικρόφωνο (ενώ δηλώνει ότι δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο) και μιλάει για ποδόσφαιρο, κατά πώς τον διατάζουν τα αφεντικά του! Διότι αυτός ήταν πάντα ο Μπέος. Μπορεί να κατηγορεί τον Κούγια για… κωλοτούμπα, αλλά ο Μπέος έχει ξεπεράσει τον Ιωάννη Μελισσανίδη (τυχαία η αναφορά στον συγκεκριμένο γυμναστή… ή μήπως όχι;) σε ανακυβιστήσεις γύρω από την περιφέρειά του…

Προφανώς δεν έχει συνηθίσει να διαβάζει αλήθειες και τον πείραξαν τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, αλλά επειδή έκανε υποδείξεις να ασχοληθούμε με τα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου, του λέμε ότι αυτό κάνουμε!
Διότι επειδή μάλλον το έχει ξεχάσει, ο ίδιος είναι κατηγορούμενος και μάλιστα βασικός, στο «Koriopolis»! Και μάλιστα σε υπόθεση στην οποία ο εισαγγελέας περιγράφει σωρεία εγκληματικών ενεργειών χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, εκβιασμών και απειλών και μάλιστα με τον Μπέο να έχει ρόλο συντονιστή εγκληματικής οργάνωσης… Οχι σαν τις παραμύθι εγκληματικές που καταγγέλλουν οι νέοι φίλοι του και πατρόνοι του (που μάλλον του έχουν υποσχεθεί ότι όλα θα… πάνε καλά), αλλά εγκληματική οργάνωση που μόλυνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα οι πρωταγωνιστές της είναι σχεδόν όλοι… παρόντες στον αγώνα της γιαλαντζί εξυγίανσης! Πάμε να δούμε, λοιπόν, εμείς γιατί κατηγορείται ο Μπέος και να το θυμηθεί και ο ίδιος:

Α) Κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επεδίωκε τη διάπραξη περισσότερων αδικημάτων (εκβίαση και απάτη).

Β) Προκάλεσε σε άλλους την απόφαση να τελέσουν την άδικη πράξη της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημιά των τρίτων υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.

Γ) Με πρόθεση χρησιμοποίησε την απειλή βίας σωματικής βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή εξανάγκασε άλλον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή, για τις οποίες ο παθών δεν είχε υποχρέωση.

Δ) Από τις 28-7-2010 μέχρι τις 30-5-2011 στοιχημάτισε παρανόμως μέσω παρενθέτων προσώπων σε παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου.

Ε) Σχεδίασε και συμμετείχε στον προκαθορισμό του τελικού αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων προκειμένου με το στήσιμο-«χειραγώγηση» αυτών των αγώνων να προσπορίσει περιουσιακά οφέλη στον εαυτό του, στους συγκατηγορούμενούς του και σε τρίτα πρόσωπα, μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό.

Και οι παραπάνω κατηγορίες είναι μια περίληψη από… όμορφες ιστορίες του Αχιλλέα του «αγνού» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τις «μπούκες» στα γήπεδα (θυμάστε εκείνη που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον πήγε… καροτσάκι μέχρι τη φυσούνα) μέχρι τις δηλώσεις ότι «θα βάλω φούστα αν έρθουν Ολυμπιακοί στο γήπεδο». Τελικά πήγαν Ολυμπιακοί στη Νέα Σμύρνη και βγήκε ο Αχιλλέας από το γήπεδο…

Αλλά φανταστείτε πόσο θράσος θέλει να είσαι ένας άνθρωπος που εξέτισε ποινή φυλάκισης για το ποδόσφαιρο, που τον βαραίνουν τέτοιες κατηγορίες και εξακολουθεί να παριστάνει τον «άγγελο της κάθαρσης» και να καταγγέλλει και τα ΜΜΕ που ασχολούνται μαζί του. Ο Μπέος δηλαδή μπορεί να βγαίνει στα πάνελ και να λέει ό,τι αρλούμπα θέλει, αλλά οι εφημερίδες δεν θα ασχολούνται μαζί του… Λάθος αν νομίζει ότι πάει έτσι.

Φανταστείτε αν δεν τον βάραιναν όλες αυτές τις κατηγορίες τι θα μας έλεγε…
Και καλά ο Θωμαΐδης, που τον φιλοξενεί στο πάνελ και έχει σε φέιγ βολάν τις δικογραφίες, πώς τον άφηνε και έλεγε στην εκπομπή του ότι δεν έχει ιδέα από στοίχημα; Για να μην του κόψει τον ειρμό και ξεχάσει αυτά που του είπαν να πει;

ΥΓ.: Ασχετο με τα παραπάνω…
Ενας φανταστικός διάλογος. Μιλάει για παράδειγμα ένας Αχιλλέας με έναν… Γιαννάκη!
Στην αρχή λένε…
Γ: «Την Ηλιούπολη δεν την είχε ο ΟΠΑΠ, δεν ξέρω πόσο το δίνει».
Α: «Την Ηλιούπολη 1,45 βάλ’ την»…
Μάλλον για στοίχημα μιλάνε, ε; Λίγο παρακάτω λένε…
Α: «Ανά 2, ανά 3, ανά 4 με κεφάλι την Ηλιούπολη. 500άρικα»…
Γ: «Εντάξει»…
Και η ιστορία τελειώνει κάπως έτσι…
Α: «58 έγραψε η μαρμίτα, 58 και κάτι ψιλά, λέω τα ψιλά κρατήστε τα, παιδιά, εσείς».
Γ: «Ο Θεός να σ’ έχει καλά».
Α: «Με τρία χιλιάρικα, ρε μαλάκα, είναι να τρελαίνεσαι».
Γ: «Αφού σου γράψανε το… καλό παιδί κεφάλι, μπράβο»!
Το κεφάλι να είναι καλά… Αφού σ’ το… γράψανε, μπράβο!

ΥΓ.2: Λέτε ο Γιαννάκης του φανταστικού διαλόγου να είναι ο Γιαννάκης με τα 500άρικα στην ΕΠΣ Ζακύνθου;;; Μανία με τα 500άρικα αυτό το παιδί…