Συνεργασία WIND Ελλάς & Ομίλου ΗΡΩΝ στα προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τα καταστήματα WIND καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της WIND Ελλάς  θα διαθέτουν στους καταναλωτές της Ελληνικής αγοράς, ιδιώτες και επαγγελματίες, τα ανταγωνιστικά προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Ομίλου ΗΡΩΝ.

Χάρη στη συμφωνία αυτή, από τις αρχές του φθινοπώρου τα προγράμματα του Ομίλου ΗΡΩΝ θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα WIND και άλλα κανάλια πώλησης, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας από την πρώτη σε πωλήσεις ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ρεύματος στην Ελλάδα.

Η προσθήκη των ανταγωνιστικών προϊόντων του Ομίλου ΗΡΩΝ στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα WIND ενισχύει τη στρατηγική της WIND να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις για τις ανάγκες τους. Παράλληλα θα αποδείξει για άλλη μια φορά, μέσα από την καινοτομία των λύσεων που θα προσφέρει μέσω των καταστημάτων WIND, το μήνυμα του Ομίλου ΗΡΩΝ ότι «Πρώτος δε γεννιέσαι, γίνεσαι!»