Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ολυμπιακού για Θεόδωρο Νικολαΐδη- Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των Πειραιωτών:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του ΦωτόςΘεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες».


ΕΦΥΓΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΕΦΥΓΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Η οικογένεια του Ολυμπιακού σήμερα το πρωί έγινε φτωχότερη. Έφυγε για πάντα από κοντά μας ο εμβληματικός εκδότης ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Θεόδωρος Νικολαΐδης, αφήνοντας πίσω του, παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, μία ιστορική, την αρχαιότερη και διαχρονικά κορυφαία στο είδος της εφημερίδα: Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, η εφημερίδα πού γαλούχησε γενιές Ολυμπιακών, το θρυλικό «Ευαγγέλιο» της ερυθρόλευκης οικογένειας, είναι γέννημα – θρέμμα του Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Είχα την απέραντη τύχη να βρίσκομαι κοντά του, δίπλα του, ολόκληρα χρόνια. Μια ζωή. Τον έζησα όσο πολύ λίγοι είχαν αυτό το προνόμιο. Έζησα την κάθε του στιγμή, και τις καλές και τις κακές, τις ανάποδες. Δεν ήταν μόνο το «αφεντικό μου», όπως συνήθιζα να τον αποκαλώ, αλλά και ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα μοιραστεί πολλές στιγμές, πέρα από τη δημοσιογραφία.

Οι διαφωνίες μας πολλές, αλλά ο σεβασμός μου, ακόμα και τις πιο δύσκολες στις σχέσεις μας στιγμές, ήταν απεριόριστος.

Ο «κυρ – Θόδωρος» δεν είναι πια κοντά μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Ειρήνη, τις κόρες του Μαρία και Όλγα, τα εγγόνια του και τους συναδέλφους μου της δημοσιογραφικής οικογένειας του ΦΩΤΟΣ.

Υ.Γ. Πως να το πει κανείς, παιχνίδισμα της μοίρας; Τραγική ειρωνεία; Η μία σύμπτωση υψηλού συμβολισμού;

Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης έφυγε παραμονή ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι η μορφή του θα βρίσκεται αύριο το βράδυ πάνω από το γήπεδο της Λεωφόρου, να παρακολουθεί την ομάδα του με το ίδιο ενδιαφέρον, αγάπη και κριτική διάθεση πού ποτέ δεν του έλειπε σε τέτοιες στιγμές.

Είμαι σίγουρος ότι και η ομάδα του, δεν θα τον απογοητεύσει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ