Συγκινεί η αδερφή του νεκρού χειριστή του γερανού: «Άφησε δυο κοριτσάκια ορφανά»

Από την ηλικία των 14 ετών χειριζόταν γερανούς ο άτυχος Παναγιώτης, που σε ηλικία 50 ετών είδε το μηχάνημα να πέφτει πάνω του.

Ο ίδιος πρόλαβε να φωνάξει στους συναδέλφους του να φύγουν μακριά καθώς έβλεπε το γερανό να γκρεμίζεται και να αναποδογυρίζει, εγκλωβίζοντάς τον.

Πατέρας δυο μικρών κοριτσιών που πλέον δεν θα τρέχουν στην αγκαλιά του, άνθρωπος ευγενικός και καλόκαρδος, όπως λένε συγγενείς και φίλοι.

Η Bικτωρία Παναγιωτίδου, με τρεμάμενη από το σοκ φωνή κατάφερε και ψέλλισε λίγες κουβέντες για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της αδερφού.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αδερφός μου δεν ζει πια.  Είμαι περήφανη  για αυτόν γιατί έμαθα ότι  την  στιγμή  που έβλεπε  το γερανό να πέφτει, φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, με αποτέλεσμα να τον ακούσουν κι άλλοι και να απομακρυνθούν από το σημείο. Είμαστε  πάρα πολύ δεμένη οικογένεια και ο αδερφός μου είχε μπει  σε αυτή τη δουλειά από 14 ετών. Τα καλοκαίρια πήγαινε στον μπαμπά μου και μάθαινε τη δουλειά. Ήταν πολύ έμπειρος άνθρωπος, πάντα ήξερε τι έκανε. Δυστυχώς, όμως, έφυγε και άφησε δυο κοριτσάκια ορφανά. Πάντα θα είναι μέσα στις καρδιές μας».

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Βικτωρία θέλοντας να αποχαιρετίσει και με αυτό τον τρόπο τον αδερφό της.

«…ευτυχώς ειδοποιήθηκα έγκαιρα από τον Παναγιώτη ότι θα ανατραπεί ο γερανός και λέγοντας μου να τρέξω μακριά γρήγορα γλύτωσα το λιώσιμο από τον γερανό βάρους 30 τόνων περίπου που 2 δεύτερα μετά έκανε λιώμα τα πάντα στο διάβα του.Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός…»Καλό ταξίδι αγαπημένε μου αδελφούλη, ήσουν πάντα ένας ήρωας μέχρι και την τελευταία στιγμή!
Σ’ αγαπώ πολύ!».