Στο ΠΙ και ΦΙ από και για τον κόσμο των αγορών και όχι μόνον… (11 Αυγούστου)

ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ: H Mermeren Kombinat ανακοινώνει ότι οι ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εξαμήνου 2017 δεν θα αναρτηθούν την 25/08/17 όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 11/08/17, μετά την λήξη τhς συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.»

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό δυνάμει σχετικής ενημέρωσης που έλαβε την 10/08/17 από την Brandes Investment Partners L.P. ότι το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα στην εταιρεία κατήλθε του 5% την 04/08/17 και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 4,977% (ήτοι 1.731.291 δικαιώματα ψήφου).

________________

ΕΛΕΟΣ…

Βρήκαν δικαιολογία να διορθώσουν λίγο τους αμερικανικούς δείκτες και να γίνει… νταραβέρι

Και αμέσως …τσούπ…  οι μαυροφόρες…

CRASH!!  ο ένας , ΒΟΥΤΙΑ 200 μονάδων ο άλλος (λες και ο DOW JONES βρίσκεται στις …5000 άντε στις 8000 μονάδες για να δικαιολογηθεί η χρήση της ΒΟΥΤΙΑΣ…) 

Και σφίγγουν οι ζέστες… 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΟΛΟ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ; ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ κι όλας…

Στο -0,94% ο DOW JONES και -1,45% ο S&P500 , τι έγινε δηλαδή; 

ΚΑΙ ΘΑ βγει οσονούπω και η PHOENIX CAPITAL να μας γράφει ότι… ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!

ΥΓ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΥΓ1: ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΕΞΑΡΣΗΣ

________________

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ (FB)

Μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν για τι αντικείμενο μιλάνε!!.

Τους δικαιολογώ. Τα αρνητικά παραδείγματα του παρελθόντος & οι λαμογιές ήταν τόσα, που μόνο μέσα από αυτά μπορούν να δουν. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ για να παραπληροφορήσουν, μαζί και οι επιτήδειοι.

Προς ενημέρωση τους:

Τίποτε δεν είναι το ίδιο. Ο Στέλιος Παππάς μπήκε ως πρόεδρος εκκαθαριστής στον υπάρχοντα οργανισμό που τελεί υπό εκκαθάριση και ΟΧΙ στο νέο οργανισμό που αποτελεί τον συνεχιστή του πρώην πλέον ΟΑΣΘ. Πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να πιάσει στον ύπνο την τεως διοίκηση για ευνόητους λόγους & αυτό έκανε. Μην μπερδεύεστε.

Αυτονόητα θαρρώ, σε οργανισμό που τελεί υπό εκκαθάριση θα τοποθετηθεί άτομο με ειδικά προσόντα εκκαθαριστή του οποίου ο ρόλος θα λήξει, όταν ολοκληρωθεί και το αντικείμενο & πρέπει να έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της κυβέρνησης, ως πολιτική επιλογή και πρόσωπο. 

Ο πρώην πλέον ΟΑΣΘ αποτελεί οργανισμό μόνο στα χαρτιά και μέχρι της εκκαθάρισής του. Δεν έχει λειτουργικό ρόλο σαν οργανισμός. Ούτε προσλήψεις γίνονται, ούτε παχυλές αμοιβές δίδονται & ο ίδιος διορίζεται αμισθί.

Αυτά μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσουν κάποιους όταν γίνονταν & τότε να σηκώσουν τα λάβαρα της επανάστασης. Το τι ποντίκια θα πιάσει & αν, θα το δούμε στη πορεία…

______________

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ: 

ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ του χρηματιστηρίου δεν διαφέρει και πολύ από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ίσα ίσα μάλιστα… Mοιάζουν σαν αδελφάκια σε νοοτροπία και οργάνωση…

  • ΟΜΑΔΕΣ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ), ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Διοίκηση Χ.Α), ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΕΠΟ-ΕΠΑΕ και ΕΠ.ΚΕΦ., ΕΘΕ), Θεατές (Επενδυτές)
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (αναγκαίο κακό και στις 2 περιπτώσεις, διαμορφώνουν όπως τους βολεύει και τους εξυπηρετεί το περιβάλλον…)
  • ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (Οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ και ΑΕ)
  • KΑΙ ΟΛΟΙ αυτοί συνθέτουν το κυρίως σκηνικό…
  • Τον λογαριασμό τον πληρώνουν ως συνήθως συμβαίνει οι θεατές + επενδυτές…
  • ΣΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ: ‘Αλλο τίποτα…
  • ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΙ: ‘Ολα υπέρ των μεγάλων…
  • ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ: Καλά τώρα… να φάνε και οι κότες…
  • ΛΟΜΠΙ και ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΠΑΡΑΓΚΕΣ και ΛΟΜΠΙ… Δεν χρειάζονται και… μεταφράσεις.